Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

USA/T-bond: Uændrede renter efter nyhedsfattigt Fed-referat

25/5 23:01

Det endte præcist som det startede for den tiårige amerikanske rente, efter at onsdagens mest imødesete begivenhed blandt markedsdeltagerne - referatet fra seneste pengepolitiske møde i Federal Reserve - viste sig blottet for overraskelser af såvel positiv som negativ karakter.

Aktiemarkederne drog et lettelsens suk og kravlede i vejret, mens renten på den toneangivende tiårige statsobligation lukkede så godt som uændret fra tirsdag i 1,75 pct.

Referatet var fra seneste møde i Federal Reserves pengepolitiske komité, og det var på dette møde, at komiteen besluttede sig for en forhøjelse af den toneangivende rente med 50 basispoint - den største stigning siden maj 2000.

Fokus forud for offentliggørelsen var derfor på, om mødedeltagerne havde drøftet en endnu højere renteforhøjelse på 75 basispoint på kommende møder for at tøjle den høje inflation.

Men det synes ikke at have været tilfældet.

- Der har været spekulationer om, hvorvidt den amerikanske centralbank måske kunne finde på at sætte renten op med hele 0,75 procentpoint, men det blev ikke umiddelbart diskuteret på mødet, konstaterer cheføkonom i Danske Bank Mikael Olai Milhøj i en kommentar til referatet.


.\\˙ MarketWire