Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

P&O Ferries mister kontrakt med den britiske regering efter fyringer

1/6 11:14

Færgerederiet P&O Ferries, der i marts uden varsel fyrede 800 medarbejdere, har som konsekvens deraf mistet den britiske stat som kunde.

Det skriver Shippingwatch med henvisning til flere britiske medier.

Den britiske regering har opsagt en kontrakt med færgerederiet om transport af statsligt personale. Det sker med øjeblikkelig virkning, bekræfter transportminister Grant Shapps.

- Vi reformerer søfartslovgivningen for at standse virksomhedernes misbrug af smuthuller og for at beskytte de ansattes rettigheder, skriver Grant Shapps i et tweet ifølge Shippingwatch.

Under kontrakten skulle P&O Ferries, der sejler mellem Dover og Calais på Den Franske Kanal, transportere statsansatte i tilfælde af problemer med tunnellen.

P&O Ferries har med massefyringerne gjort sig særdeles upopulær hos den britiske regering. Selv har rederiet forklaret massefyringerne med, at det var i økonomiske vanskeligheder.

Ejerselskab DP World har efter fyringerne rost selskabet for fyringerne, da alternativet ellers havde været at dreje nøglen om.

Link til originalartikel (for abonnenter): https://shippingwatch.dk/Rederier/article14094762.ece

.\\˙ MarketWire