Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ørsted indgår partnerskaber i Spanien om landvind og solenergi - NY

8/6 11:58

Ørsted har indgået fire partnerskaber i Spanien med henblik på at udvikle landvind- og solenergiprojekter, der giver Ørsted mulighed for at deltage i landets forestående energiauktioner og byde på retten til at udvikle multi-gigawatt (GW) landvind- og solenergiprojekter i hele Spanien.

Det meddeler Ørsted onsdag formiddag.

De fire partnerskaber er med selskaberne Glide Energy, Rolwind, ARBA Energías Renovables og Ereda.

- I løbet af det næste årti har vi ambitioner om at udvikle en multi-GW forretning for vedvarende energi på land i Spanien på tværs af landvind, solenergi og energilagringsteknologier, der kan hjælpe vores erhvervskunder og offentlige kunder med at reducere deres CO2-udledning og samtidig understøtte Ørsteds ambitioner på havvindområdet på dette vigtige marked, udtaler Neil O'Donovan, der er administrerende direktør for Ørsted Onshore, i meddelelsen.

Ørsted har en ambition om at nå en samlet global kapacitet på 17,5 GW i 2030 inden for vedvarende energi på land.

Spanien har planer om at udvikle 39 GW solenergi, 50 GW landvind, 3 GW flydende havvind og 40-60 MW af forskellige typer havenergi inden 2030, oplyser Ørsted.

.\\˙ MarketWire