Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Kryptoaktier står til smæk efter bitcoins dyk på mere end 12 pct.

13/6 13:15

Krypto-eksponerede aktier går en svær dag i møde mandag, efter at prisen på bitcoin er dykket til det laveste niveau i halvandet år.

Hele markedet for kryptovalutaer er under hårdt pres med et fald på 12,7 pct. til 23.952 dollar for bitcoin og 17,2 pct. til 1222 dollar for ethereum efter at fredagens chokerende inflationsdata fra USA fortsætter med at lægge pres på risikoaktiver.

I det amerikanske formarked indikeres Microstrategy, der har investeret flere milliarder dollar i bitcoin, 19,9 pct. lavere, og kryptobørsen Coinbase indikeres 13 pct. lavere.

Andre krypto-eksponerede aktier, herunder Marathon Digital Holdings og Riot Blockchain, der producerer krypto valuta, via såkaldt mining, hvor servere gennemfører besværlige beregninger for at producere bitcoins, bliver trukket med ned i formarkedet med fald på henholdsvis 13 og 14,3 pct.

.\\˙ MarketWire