Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tysk sundhedsminister vil have op mod 40 mio. vaccineret mod corona

24/6 11:01

Op mod 40 mio. tyskere har brug for at få endnu et skud vaccine mod corona før den kommende vinter.

På Twitter skriver den tyske sundhedsminister Karl Lauterbach, at hvis man i den kommende vaccinekampagne kan nå 40 mio., vil det være "ideelt". Det skriver nyhedsbureauet dpa.

- Vi bliver nødt til at være velforberedte før vinteren, ellers vil der herske kaos, tilføjer ministeren.

I tweetet fremhæver sundhedsministeren et interview med virolog Christian Drosten i nyhedsmagasinet Der Spiegel. Drosten, der er leder af virologisk afdeling på Charité Hospitalet i Berlin, sagde til Der Spiegel, at 40 mio. stik og boostere ville være nødvendige for at "virkelig ændre noget" før vinterens komme.

- Vi bør også gøre fuld brug af kapaciteten til børnevaccination, som vi har i Tyskland, hvilket ikke er sket hidtil. Alle andre bør have mindst tre stik - fire, hvis de foretrækker det, sagde virologen i interviewet.

Tyskland skyder gang i en ny vaccinationskampagne til efteråret. Karl Lauterbach har tidligere sagt, at han allerede er i kontakt med vaccineproducenter for at skaffe de nødvendige vaccinedoser, skriver dpa.

.\\˙ MarketWire