Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Vestas' amerikanske udviklingsforretning sælger projekt på 183 MW - NY

30/6 09:53

Vestas har solgt vindmølleprojektet Delta i staten Mississippi i USA til energiselskabet AES, fremgår det af en pressemeddelelse torsdag fra vindmølleproducentens amerikanske datterselskab, Vestas-American Wind Technology.

Projektet udvikles af Steelhead Americas, som er et projektudviklingsselskab ejet af Vestas.

Vindmølleproducenten kalder frasalget "en milepæl" i bestræbelser på at udvide tilstedeværelsen inden for udvikling af vedvarende energi og åbne op for potentialet på markedet i USA.

Delta er faktisk det første vindmølleprojekt i Mississippi, og det demonstrerer ifølge selskabet "selskabets rolle i at åbne nye vindmarkeder på tværs af USA".

Steelhead Americas har udviklet projektet helt fra bunden.

- Ved at tilføje projektudvikling til vores brancheførende teknologi- og driftsportefølje har vi implementeret vores brancheekspertise bredere på tværs af værdikæden, siger chef for udvikling for Vestas North America Chris Rogers i meddelelsen.

Vestas' nordamerikanske projektudviklingsforretning har over 3 gigawatt vedvarende energiprojekter i pipelinen. Det er også noget, som kommer den traditionelle vindmølleforretning hos Vestas til gode.

Siden etableringen af Steelhead Americas i 2016 har det genem udvikling og co-udvikling støttet Vestas i at sikre over 3350 megawatt-vindmølleordrer i Nordamerika.

.\\˙ MarketWire