Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fredagens aviser med Novo Nordisk, Ambu og Mærsk

5/8 06:32

BØRSEN

NOVO-CHEF SER LIBERAL VERDENSORDEN TRUET

Den amerikanske leder Nancy Pelosis besøg i Taiwan har provokeret Kina og øget spændingerne i området. Novo Nordisk og A.P. Møller-Mærsk følger udviklingen tæt. (Forside, side 16-17)

NORSK VREDE GIVER SPÆNDING OM SAS-PILOTERS AFSTEMNING

Norske pilotledere er “usikre” på, om det bliver et ja, der kan sikre SAS mod strejker i fem år. (Side 2)

AMBUS NYE TOPCHEF SKAL FINDE BALANCEN

Ambus nye topchef skal manøvrere mellem en heftig spareplan og nye afgørende lanceringer af kerneprodukter på nye markeder. (Side 4)

NOVO-CHEF FEJER BEKYMRINGEN OM KONKURRENCE PÅ FEDMEMARKED TIL SIDE

Konkurrencen til Novo Nordisks fedmemedicin rykker nærmere. Analytikere viser bekymring for væksten. Topchef Lars Fruergaard Jørgensen fejer bekymringen til side. Fedmemarkedet er så stort, at topchefen ikke er bekymret for kortsigtede udfordringer. (Side 6-7)

DANSKE BANK HAR DISKRET TABT 1,3 MIA. KR. PÅ RENTESTORM

Danske Banks egenkapital skrumpede i andet kvartal på grund af tab på obligationer og valuta. (Side 8)

DE ANSATTE TJENER MEST I NYKREDIT BANK

Der er enorm forskel på, hvor meget medarbejderne i gennemsnit får i løn på tværs af de største danske banker. (Side 14)

FLERE KRYPTOPLATFORME RAMT I MÅLRETTET TYVERIANGREB FOR MILLIONER

Hackerangreb har de seneste dage drænet kryptoejeres punge for værdier. Sikkerhedsfirmaer estimerer tyverier for mere end 150 mio. dollar. (Side 22)

BERLINGSKE BUSINESS

MYSTISKE HANDLER GJORDE BØRSDEBUTANT TIL FINANSGIGANT PÅ TO UGER

AMTD Digital er på papiret en af de største finansielle virksomheder i verden, efter at aktien på kort tid af hidtil uopklarede årsager steg med 21.000 pct. Flere medier peger på en gruppe aktivistiske aktiehandlere på nettet. (Forside, side 2)

EUROPA HAR VIST EN STYRKE INGEN TROEDE MULIG

Kina har gode kort på hånden til at få verdensherredømmet efter krigen i Ukraine. Men Europa har vist en styrke, man ikke troede var mulig, og samlet sig mere, end man turde håbe på. (Side 4-5)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

MAERSK LINE TABER TIL KONKURRENTERNE

Højere fragtpriser giver rekordindtjening, men konkurrenterne stjæler kunderne. Mærsks nye strategi kan blive et problem, mener analytiker. (Forside, side 4-5)

LEDIGHED STEGET TRE MÅNEDER I TRÆK

Med nye tal for ledigheden er der nu blevet sat to streger under, at arbejdsmarkedet ikke når et rekordniveau. (Side 2)

ET NEJ FRA PILOTERNE VIL VÆRE ET KÆMPE TILBAGESLAG FOR SAS

Fredag aften slutter afstemningen blandt SAS-piloterne om den nye aftale med ledelsen. Der er en lille risiko for et nej, og det kan ingen overskue. Det vil være et stort tilbageslag for SAS’ rekonstruktionsarbejde i USA. (Side 5)

GLOBALE SPÆNDINGER SÆTTER NOVO UNDER PRES

Spændinger mellem USA og Kina i Det Sydkinesiske Hav og en globalisering på tilbagetog påvirker Novo Nordisk. Men topchef Lars Fruergaard Jørgensen har ingen planer om et exit det vigtige kinesiske marked. (Side 10-11)

AMBU-TOPCHEF VIL GENSKABE TILLIDEN EFTER ÅRETS TREDJE NEDJUSTERING

Nu skal tilliden til Ambu genskabes, lyder det fra Britt Meelby Jensen, der onsdag aften leverede den tredje nedjustering i år. (Side 12)

.\\˙ MarketWire