Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ørsted og PetroVietnam indgår partnerskab om havvindkraft

9/8 07:02

Ørsted og PetroVietnam Technical Services Corporation Mechanical & Construction, PTSC M&C, har indgået en aftale om at indlede et samarbejde om havvindmølleprojekter i Vietnam og globalt.

Det skriver mediet offshorewind.biz.

Samarbejdet har til formål at levere offshore-understationer til Ørsted og T&T's for at understøtte selskabernes multi-gigawatt-pipeline af offshore-vindmølleprojekter i Vietnam.

Ud over dette indenlandske aspekt har samarbejdet også et eksportaspekt for at støtte Ørsteds globale pipeline af havvindprojekter.

- Ørsted er klar til at støtte Vietnam i at frigøre sit fulde havvindpotentiale. Vietnam har nogle af de bedste betingelser i Asien for havvindkraft, mange fremragende ingeniørvirksomheder og en højt kvalificeret arbejdsstyrke, siger Sebastian Hald Buhl, chef for Ørsted Vietnam og fortsætter:

- Dagens indledende aftale mellem Ørsted og PTSC M&C viser endnu et skridt fremad i vores ambitioner om at arbejde tæt sammen med lokale leverandører for at kickstarte Vietnams nye offshore vindindustri.

Sammen arbejder Ørsted og T&T Group med en lang række lokale partnere og leverandører for at levere Vietnams første flagskibs havvindmølleprojekter, der sigter mod et projekt i det centrale sydlige område og et i det nordlige område inden 2030.

.\\˙ MarketWire