Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens aviser med SAS, FLSmidth og Novo Nordisk

22/8 06:32

BØRSEN

FIRMAER LÅST AF JURIDISK PARADOKS VED RUSLAND-EXIT

EU’s russiske sanktionsliste bremser Flügger i at sælge sine aktiviteter i Rusland. Også Grundfos og andre er stødt ind i en besværlig salgsproces. DI kalder situationen absurd og vil have regeringen til at løse sanktionstvisten på EU-niveau. (Forside, side 6-7)

NATIONALBANKEN VIL HAVE BOLIGEJERE TIL EKSAMEN HVERT ANDET ÅR

Nationalbanken blåstempler kritiseret indgreb fra Finanstilsynet og ønsker skærpet overvågning af boligejere med afdragsfrihed. (Side 4)

FLS OPJUSTERER OG SKRUER MARKANT OP FOR LØNSOMHED

FLS’ evne til at sende stigende inputpriser videre til kunderne er så effektiv, at lønsomheden er steget i andet kvartal. (Side 12)

BERLINGSKE BUSINESS

SAS-FREMTIDEN TILHØRER ET UMAGE PAR

Meget tyder på, at 2022 bliver det sidste år, hvor de skandinaviske lande alene sætter kursen for SAS. Den amerikanske kapitalfond Apollo Global Management kommer sandsynligvis sammen med den danske stat til at tage de store beslutninger. (Forside, side 4-5)

STORT DANSK SPILFREMSTØD PÅ VERDENS STØRSTE SPILMESSE

25 danske spilproducenter rykker ind på Danmarks første fællesstand, når Gamescom i morgen åbner i Köln. De går efter nye kontrakter og – måske – investorer. (Side 10)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

SAS’ NYE LÅNGIVER VÆKKER OPSIGT MED MASSER AF FIRMAER I SKATTELY

Apollo Global Management brugte selskaber i Luxembourg til at skrive under på aftalen om et milliardlån til SAS. (Forside, side 4)

BANKER KRITISERES FOR AT EJE HINANDEN PÅ KRYDS OG TVÆRS

Ejerforholdene i den danske banksektor er som et kludetæppe, hvor de enkelte banker ejer små og store lunser af deres konkurrenter. Jyske Banks og Sydbanks topchefer forsvarer deres medejerskab af konkurrenter, men eksperter vil hellere have bankerne til at konkurrere hårdere med hinanden. (side 6-7)

ANALYTIKERE ADVARER: KURSRIDT I DE RISIKABLE AKTIER PEGER PÅ NYE DYK

Kursridtet i de mest risikable dele af aktiemarkedet er de seneste måneder gået for vidt, mener en række markedsaktører. (Side 10-11)

NOVO NORDISK SKAL HÅNDTERE INDGREB MOD MEDICINPRISER

Den klimapakke, som er vedtaget af den amerikanske kongres, indeholder også en række tiltag for at nedbringe priserne på receptpligtig medicin. Aktiemarkedet havde forventet, at et indgreb ville komme før eller siden. Men pakken viser, hvilket landskab Novo Nordisk nu skal navigere i. (Side 12-13)

KINESISK BØRS-APPETIT PÅ REKORDKURS

Antallet af børsintroduktioner i Kina har nået rekordhøjde. Men Kinas aktiemarked er ofte omgærdet af en vis skepsis blandt udenlandske investorer, så måske det også er tilfældet for denne aktivitet. (Sid 14)

.\\˙ MarketWire