Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Novo Nordisk-aktien kraftigt i vejret efter "meget stærke resultater"

22/8 14:27

Aktien i Novo Nordisk er mandag eftermiddag skudt i vejret efter annonceringen af positive fase 2-resultater for en kombinationsbehandling af type 2 diabetes.

Analytiker Søren Løntoft Hansen fra Sydbank kalder i et interview med MarketWire det for "meget stærke resultater", og investorerne er da også umiddelbart særdeles begejstrede.

Godt en halv time efter annonceringen af resultaterne er aktien steget til 807 kr. mod et niveau på 776 kr. umiddelbart før nyheden. Dermed er den steget 4,7 pct. i forhold til fredagens lukkekurs.

- Vi er begejstrede for de imponerende fase 2-resultater for Cagrisema for folk med type 2-diabetes, siger Martin Holst Lange, der er udviklingsdirektør hos Novo Nordisk, i meddelelsen mandag eftermiddag fra medicinalgiganten.

Studiet gælder for Cagrisema, der er en kombinationsbehandling med Semaglutid og Cagrilintid, og som tages ugentligt.

- Resultaterne indikerer, at Cagrisema reducerer blodsukkeret mere end Semaglutid alene, og vægttabene, der ses i forsøgene, bekræfter det betydelige vægttabspotentiale hos Cagrisema, siger Martin Holst Lange videre.

Forsøget dækker over 92 personer, der har type 2-diabetes og er overvægtige.

Novo Nordisk planlægger at indlede fase 3-program for type 2-diabetes i 2023.

Desuden vil et fase 3-program for overvægtige og svært overvægtige efter planen blive indledt i fjerde kvartal 2022.

.\\˙ MarketWire