Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens aviser med Novo Nordisk, Sydbank og Danfoss

24/8 06:32

BØRSEN

DANFOSS HAR STORT VÆKSTMOMENTUM – OGSÅ FRAREGNET OPKØB

Væksten er i første halvår tocifret både organisk og som resultat af opkøb, og Danfoss mærker intet til en lurepassende afmatning. (Forside, side 4)

ØKONOMISK SORTSYN KAN KOSTE REGERINGEN STEMMER

Når vælgerne har oplevet, at økonomien er under pres, har de vendt sig mod blå partier. Det kan ske igen, spår professor. (Side 2)

NOVO-CHEF JUBLER OVER ARVTAGER TIL STORSÆLLERT

Novo Nordisk kan lægge fem år til væksthistorien, efter nyt produkthåb overgår eksisterende storsællert. (Side 8)

FAGFORENING HØSTER 289 MIO. KR. PÅ VÆRDIPAPIRER

Landets største fagforbund for finansansatte, Finansforbundet, tjener store summer på de finansielle markeder. Sidste år kunne fagforbundet notere et formueafkast på 289 mio. kr. (Side 10)

NYT DANKORT ER EN SEJR TIL MASTERCARD I KAMP MOD VISA

Sydbank er gået solo med sit nye Mastercard Dankort til sine kunder og smider velkendte Visa/Dankort på porten. (Sidde 12)

MILLIARDFORVALTERE: UKRAINEKRIG KAN KOSTE NYE KURSTAB

Gasprisen eksploderer, mens krigen i Ukraine nu har stået på i et halvt år. Investorer ser risiko for flere kursfald i efteråret. (Side 16)

DOLLAR MERE VÆRD END EURO FOR FØRSTE GANG I 20 ÅR

En historisk stærk dollar kommer til at have betydning for den danske økonomi. Den samlede effekt er klart negativ ifølge chefstrateg. (Side 17)


BERLINGSKE BUSINESS

DOLLARS OVERHALING AF EURO ER DÅRLIGT NYT FOR INFLATIONEN

Inflationen i Danmark er historisk høj, og nu truer en dollar på himmelflugt med at gøre hele problemet værre. (Forside, side 12)

MINISTER SNIGER STRAMNING AF AFDRAGSFRIHED IND AD BAGDØREN

Finanstilsynet vil med ny vækstvejledning indføre øget overvågning af kunder med lån med 30 års afdragsfrihed. Det vil gøre det væsentligt dyrere for kunderne at optage denne type lån. (Side -5)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

DANSK ERHVERVSLIV AFSKRIVER RUSLAND MANGE ÅR FREM

Et halvt år efter Ruslands angreb på Ukraine er store danske virksomheder som Jysk, Danfoss og DSV klare i mælet: De ser ingen fremtid i Vladimir Putins Rusland. (Forside, side 6-7)

DANSKERNES HUMØR I KULKÆLDEREN

Forbrugertilliden er steget en anelse fra juli til august, men er fortsat tæt på det laveste niveau nogensinde. (Side 2)

DANFOSS LEVERER SOLID OPJUSTERING

Midt i energikrisen skruer Danfoss-koncernen op for forventningerne til 2022-salget. Halvårsresultatet er mærket af store nedskrivninger i Rusland. (Side 10)

DANSKE BANKER HAR FÅET BERØRINGSANGST OVER FOR FREMMED VALUTA

Det er blevet væsentligt sværere at veksle udenlandsk valuta til danske kroner. Forbrugerrådet Tænk er overrasket over tingenes tilstand. (Side 12)

DOLLAR KOSTER MERE END EURO – DET KAN BLIVE DYRT

Amerikanske dollar er de seneste mange måneder blevet stærkere og stærkere, og det kan presse inflationen højere op, lyder vurderingen. (Side 12)

.\\˙ MarketWire