Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ambu/SHB: Sænker kursmål til 150 kr. fra 185 kr. - NY

1/9 07:49

Svenske Handelsbanken sænker sit treårige kursmål for Ambu til 150 kr. fra 185 kr. Det sker som følge af en nedjustering og et stort fald i aktien på 56 pct. år til dato.

Handelsbanken har foretaget ren række estimatsjusteringer for 2021/22 for at afspejle selskabets egne forventninger. Heriblandt skærer banken forventningerne til driftsindtjeningen (EBIT) med 54 pct. og estimatet for den organiske vækst med 5-6 pct.point.

Det resulterer i 30 pct. lavere EBIT-forventninger for 2023/24.

Bankens analytikere ser regnskabet for tredje kvartal 2021/22 som en nulstilling af forventningerne fra selskabets ledelsesteam og vurderer, at der formentlig skal en større positiv indtjeningsoverraskelse til - i så fald den første positive overraskelse i syv kvartaler - samt en overbevisende opdatering af den strategiske vækstplan fra Ambus side på kapitalmarkedsdagen i november, før der for alvor vil vise sig en væsentlig og længerevarende positiv kursudvikling.

Anbefalingen fra Handelsbanken er fortsat "køb/outperform".

Ambu-aktien faldt onsdag 2,1 pct. til 74,64 kr.

.\\˙ MarketWire