Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tirsdagens aviser med Novo Nordisk, Schouw og Arla

4/10 06:32

BØRSEN

STORKRISEN I CREDIT SUISSE CHOKERER BØRSMARKEDER

Spekulationer om problemer i storbanken Credit Suisse rammer bankaktierne og vækker dystre minder om tiden op til finanskrisen i 2008. (Forside, side 6-8)

FINANSKOMET STIFTER VENTUREFOND MED ERFARNE FOLK

Ny dansk venturefond skal investere i techvirksomheder i deres tidlige stadier. (Side 2)

ELEKTRONIKKONCERNEN GPV VOKSER 100 PCT. PÅ ÉN GANG

Schouw & Co. har netop fået lukket overtagelsen af schweiziske Enics, der gør porteføljeselskabet GPV mere end dobbelt så stort. (Side 4)

NORD STREAM 1 OG 2 RISIKERER AT RUSTE

Energistyrelsen vurderer, at en reparation af gasrørene kræver en indsats, der svarer til den oprindelige etablering. (Side 20)

CHEFØKONOM BETEGNER NYE LØNTAL SOM KATASTROFAL UDVIKLING

Mange frygter, at dansk økonomi havner i en farlig inflationsspiral, men indtil nu er den undgået. Men en katastrofal udvikling i reallønnen forringer købekraften væsentligt. (Side 22)

LUNARS SLØJFEDE OPKØB SKYLDES KAPITALUDFORDRINGER

Lunar afviser blankt, at det annulleret opkøb af norsk bank skyldes fortrydelse. Årsag skal findes i kapitaludfordringer. (Side 24)

BERLINGSKE BUSINESS

KURSTÆSK TIL BANKERS AKTIER GAV MINDELSER OM FINANSKRISEN

Bankaktier blev sendt i dørken mandag, efter spekulationer om at den schweiziske storbank Credit Suisse er på kanten af et kollaps. Ifølge aktieekspert vækker det minder fra finanskrisen, selvom situationen ikke er så alvorlig endnu. (Forside, side 2)

HVIS DER LUKKES FOR STRØMMEN TIL VINTER RAMMES LYS OG VARME OG INTERNET

Hverdagen bliver vendt op og ned, hvis myndighederne gør alvor af truslen om at tvangslukke for strømmen i to timer ad gangen til vinter. (Side 4)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

BANKERNE HAR IKKE SAT PENGE NOK AF TIL ØKONOMISK NEDTUR

De fem største danske banker har lagt 4,4 mia. kr. til side for at dække tabene under den forestående økonomiske krise. Men det er for lidt, mener Jesper Rangvid, professor på CBS, der er en af landets førende eksperter i finansielle kriser. (Forside, side 6-7)

REALLØNNEN FALDER

Inflationen ligger langt over danskernes lønudvikling, viser nye tal fra Danmarks Arbejdsgiverforening. Udviklingen i reallønnen viser et reallønsfald på mere end 5 pct. (Side 2)

NOVOS DRØM OM EN DIABETESPILLE SKUFFER

Medicinalkoncernen Novo Nordisk kæmper en hård kamp for at få leveret på de skyhøje ambitioner, der er til selskabets pilledrøm. Der skal leveres nu, for fremtiden er bygget op på piller, lyder det. (Side 8)

ARLA GØR ALLE STORE MEJERIER KLAR TIL GASSTOP

Efter store investeringer og måneders hektisk aktivitet er Arla nu næsten klar til at kunne undvære gas på koncernens store mejerier. Skiftet til olie skal sikre, at produktionen kører videre, hvis der lukkes for gassen. (Side 10-11)

NÆSTEN HVER ANDEN DANSKE SMV’ER MANGLER IT-SIKKERHED

Mange mindre virksomheder tror ikke, at hackerangreb rammer dem og har alt for lav it-sikkerhed. Men truslen er høj, og et angreb kan ruinere virksomheden. (Side 12)

.\\˙ MarketWire