Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Torsdagens aviser med Rockwool, SAS og B&O

6/10 06:32

BØRSEN

KRISEVALG

Statsminister Mette Frederiksen (S) skyder valgkampen i gang i skyggen af geopolitisk og økonomisk tumult. Senest har oliekartellet Opec+ efter pres fra Rusland besluttet at skære hårdt i produktionen af råolie, og også renterne har taget et stejlt ryk op. (Forside, side 2-14)

TO DAGES RENTEFALD ER SLUT: STORE STIGNINGER OVERALT

Pæne nøgletal og eftertanke i markedet sendte onsdag statsrenterne stejlt i vejret med op mod 0,2 pct.point. (Side 4)

ROCKWOOL MISTER GREBET OM RUSSISK DATTERSELSKAB

Rockwool er blot ét eksempel på selskaber, hvor ledelsen af aktiviteterne i Rusland ikke længere styres fra hovedsædet. (Side 16)

B&O PÅVIRKET AF SITUATIONEN I KINA

Bang & Olufsen bløder i disse tider, og direktører peger på Kina som den primære årsag. Han fastholder dog forventningerne til året. (Side 18)

INVESTORFLUGT GØR VIRKSOMHEDERS GÆLD USÆLGELIG

Selskaber, der kommer i problemer med at refinansiere obligationsgæld, kan snart komme som perler på en snor – konkurser truer. (Side 20-21)

EU-ENIGHED OM SANKTIONER - GÅR EFTER PUTINS OLIEINDTÆGTER

Ny sanktionspakke landede onsdag og skal blandt andet ramme milliarderne fra Ruslands olieeksport og russisk forsvarsindustri. (Side 25)

BERLINGSKE BUSINESS

VALG I SKYGGEN AF EN UDFORDRET ØKONOMI

Dansk økonomi står samlet set stærkt rustet til den kommende tid. Men mørke skyer skaber stor usikkerhed, som det nyvalgte folketing og den næste regering skal forholde sig til, når støvet har lagt sig efter valgkampen. (Forside, side 6-7)

NYE LEASINGAFTALER LETTER SAS FOR MILLIONUDGIFTER

SAS har indgået en aftale med ti af sine 18 leasingselskaber om at ændre vilkårene i deres eksisterende leje. (Side 2)

TREDOBLING AF ENERGIREGNINGEN FÅR KØBENHAVNS LUFTHAVN TIL AT SKRUE MARKANT NED

Københavns Lufthavn må indføre en lang række tiltag, da deres energiomkostninger nærmer sig en tredobling. (Side 4)

PENGENE FOSSER IGEN UD AF B&O

Bang & Olufsen har fået et nyt smæld med et tab på 100 mio. kr. i efterårsmånederne på grund af coronanedlukninger i især Kina samt faldende forbrugertillid. (Side 4)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

INFLATION – ENERGIKRISE – MANGEL PÅ ARBEJDSKRAFT

Tre emner blinker rødt hos erhvervsfolket før valget. Uanset om Danmarks kommende regering bliver rød, blå eller lilla, venter nogle kæmpestore udfordringer inden for klima og energi. (Forside, side 6-10)

SMÅ VIRKSOMHEDER KOLLAPSER PÅ STRIBE

Smvdanmark ser stor sandsynlighed for, at den frygtede konkursbølge er på vej. Stigende energipriser og lav forbrugertillid rammer især detailhandlen hårdt. (Side 4)

B&O I NY MODVIND EFTER VÆKSTPERIODE

Der er igen modvind for Bang & Olufsen, som også er ramt af et salgskollaps i Kina. Men en satsning på dem med penge skal være med til at holde salget oppe. (Side 12)

.\\˙ MarketWire