Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens aviser med DFDS, Vestas og ISS

17/10 06:32

BØRSEN

ERHVERVSLIVET OG ØKONOMER FRYGTER BRAT AFMATNING

Økonomer forudser kraftig stigning i antal konkurser. Kraftigt stigende omkostninger presser erhvervslivet, og hvis forbruget for alvor begynder at dykke, kan det skabe brat nedtur. (Forside, side 6-7)

DFDS PØNSER PÅ MILLIARDOPKØB TRODS LURENDE KRISE

DFDS fortsætter opkøbsjagten. Nu overvejer rederiet at sluge en milliardforretning, mens verdensøkonomien vakler. (Side 2)

UDENLANDSKE FINANSANSATTE STYRKER DANSK ØKONOMI

Siden 2017 er knap 1200 udenlandske finansfolk kommet til Danmark. Det giver årlig milliardindtægt til Danmark. (Side 15)

WALL STREET POLSTRER SIG TIL SVÆRE TIDER

Finansgiganter i USA nyder godt af højere renter, men sætter store beløb af til kommende tab og betydelig modvind. (Side 16)

BERLINGSKE BUSINESS

VESTAS-TOPCHEF MENER CO2-PROGNOSE HVILER PÅ DRØMMESCENARIER

På en klimakonference i Industriens Hus i sidste uge stadfæstede organisationen DNV ambitionen om en CO2-neutral verden i 2050, men prognosen hviler på drømmescenarier, mener Vestas-topchef. (Forside, side 10)

HEMPEL VAR UNDERLEVERANDØR TIL NU BOMBET KRIM-BRO

Malinggiganten Hempel har været underleverandør til russiske skibsprojekter og den netop bombede Kertj-bro mellem Krim og Rusland. Hempel havde ingen viden om, at deres produkter var blevet solgt til disse projekter og tager skarp afstand til dette. (Side 5)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

VINDMØLLER OG SOLCELLER RAMT AF HÅRD OPBREMSNING

På trods af den højaktuelle forsyningskrise går udbygningen af vedvarende energi markant langsommere end hidtil forventet. En ny fremskrivning viser, at grøn energi til 1,8 mio. danskere er udskudt til 2024. (Forside, side 6-7)

AKTIEMARKEDET ER NU TÆT PÅ AT HAVE RAMT BUNDEN

Ikke alt er sort, og måske står vi foran lysere tider på aktiemarkederne. Det mener investeringsdirektør i Skagen Fondene. (Side 10-11)

FØRSTE MÅL I ISS’ PLAN ER NÅET – NU AFVENTES NÆSTE SKRIDT

Indtjeningen i ISS har gennem en årrække skuffet, men nu er den på vej opad. Det er gået hurtigere end forventet, og derfor kan selskabet nu tilføje strategiplanen mere offensive elementer. (Side 12-13)

.\\˙ MarketWire