Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Torsdagens aviser med IMF, inflation og udenlandsk arbejdskraft

20/10 06:22

BØRSEN

UKRAINE STÅR FORAN EN POTENTIEL KULDEKATASTROFE

Russiske angreb mod kritisk infrastruktur betyder, at millioner af civile ukrainere står foran en vinter uden varme og rindende vand. (Forside, side 6-7)

DANMARKS GASFORBRUG DYKKER EFTER HØJE PRISER

Gasforbruget er banket ned, gaslagrene er fyldte, og gasprisen har taget et dyk. Det tegner lovende for vinteren, men usikkerheden er kolossal. (Side 8)

IMF-ØKONOMER SER TRE GRUNDE TIL AT VI UNDGÅR INFLATIONSSPIRAL

IMF mener, at vi undgår en lønpris-spiral globalt, men tidligere vismand peger på Danmark som et af de lande, hvor det faktisk kan gå galt. (Side 16)

INFLATION PRESSER: PRIVATE INVESTORER GÅR KONTANT

Skyhøj inflation rammer investeringslysten hos private investorer, der i højere grad har kontanter i porteføljen, viser rundspørge. (Side 18)

DANICA VIL PROBLEMBARN TIL LIVS MED MILLION-INDSPRØJTNING

Danica vil med nye tiltag sikre, at der bliver forebygget mere, så der i sidste ende er færre sygemeldte blandt kunderne. (Side 19)

BERLINGSKE BUSINESS

DANMARKS ØKONOMI REDDES AF UDENLANDSK ARBEJDSKRAFT

Udenlandsk arbejdskraft har de seneste 15 år været afgørende for fremgangen og beskæftigelsen i dansk økonomi, mens flere danskere har trukket sig tilbage. Både vestlige og ikkevestlige medarbejdere har stået for en væsentlig del af løftet i mange brancher. (Forside, side 6-7)

ØKONOM: INFLATIONEN I EUROPA ER LANGTFRA UNDER KONTROL

I de lande, der har euro som møntfod, lå forbrugerpriserne i september 9,9 pct. højere end for et år siden. Det viser tal fra statistikkontoret Eurostat. (Side 4)

RUNDBARBERING AF GLOBALE OBLIGATIONER FOR 13.000 MIA. DOLLAR VARSLER NEDTUR

De hurtigt stigende renter har givet obligationsmarkedet historisk store tæsk, og det ryster hele finansverdenen. (Side 10)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

DANSK PENSIONSKASSE MED I SAGSANLÆG MOD VOLKSWAGEN

Pensionskassen Akademikerpension lægger nu sammen med en række andre pengetanke sag an mod tyske Volkswagen. Det sker i et forsøg på at få bilgiganten til at fremlægge oplysninger om sin lobbyindsats på det grønne område. Sagsøgerne er bekymrede for, at Volkswagen reelt modarbejder sine egne grønne målsætninger. (Forside, side 6-7)

PRESSET LUNDBECK-TOPCHEF AFVISER SPEKULATIONER OM ET STORT OPKØB

De store danske investorer er væk, og tilliden er helt i bund. Lundbeck-topchefen afviser nu enhver snak om investorernes store bekymring. (Side 8)

UDENLANDSKE INVESTORER VENDER RYGGEN TIL BOLIGOBLIGATIONER

Det er ikke kun den buldrende inflation og uroen på de globale finansmarkeder, der er årsagen til, at boligrenterne er steget så meget. (Side 10)

STORT MINUS I ASOS RAMMER BESTSELLER-EJER

Forbrugerne kan kun lokkes med slagtilbud og returnerer en stadig større del af varerne. Resultatet er en rød bundlinje hos modekoncernen Asos. (Side 12)

.\\˙ MarketWire