Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tirsdagens danske avisuddrag med SAS, Musk og tågede renteudsigter

1/11 06:59

BØRSEN

SAS STÅR FORAN OPSVING OG NEDTUR PÅ SAMME TID

Hvordan planlægger man den nære fremtid med ruter, flyflåde og bemanding, når der både er opsving og nedtur på samme tid? SAS står over for en udfordring, selskabet ikke har prøvet før.

(side 12)

RENTEUDSIGTER ER "EKSTREMT" TÅGEDE: KAN ENDE MELLEM 1 OG 6 PCT.

Virksomheder står midt i et finansielt stormvejr, og hvis de vil beskytte sig mod, at renterne stiger endnu mere, koster det nu langt mere end for et år siden, viser tal.

(side 14)

EFTER FÅ DAGES EJERSKAB: MUSK TAGER HÅRDT FAST HOS TWITTER

Ledelsen er fyret, stor annoncør har trukket sig, markedet er i krise, og et råd skal nu afgøre, om Donald Trump må vende tilbage.

(side 20)

AKTIECHEF: HER ER DEN MEST INTERESSANTE INVESTERING

Hos Amundi leder den danske aktiechef efter de selskaber, der endnu har lang vej at gå i omstillingen til en bæredygtig verden.

(side 24)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

SAS-CHEF: VI ER KLART STØRST OG VIL FORSVARE FØRERPOSITIONEN

Norwegian udfordrer SAS, men koncerndirektør Simon Pauck Hansen fastholder, at SAS vil vinde markedsandele, når livsvigtig spareplan er på plads.

(side 68)

TUNGE INVESTORER ANGRIBER STORE VIRKSOMHEDER PÅ ORDENTLIGHED

Tre danske pensionskasser går til kamp mod Amazon for at sikre bedre arbejds- forhold. Store investorer går langt oftere i flæsket på selskaber end tidligere, viser nye data.

(side 66)

INVESTORER TRÆKKER PENGE UD AF KINA

Kina er stadig verdens andenstørste økonomi og centrum for enorm økonomisk aktivitet. Men covid-restriktioner, faldende vækst og det politiske klima har mindsket entusiasmen blandt globale investorer.

(side 72)

BERLINGSKE BUSINESS

EKSPERTER FRYGTER TØMMERMÆND EFTER OKTOBERFEST PÅ AKTIEMARKEDET

Danske Bank hjalp til at hive Danmarks eliteaktieindeks, C25, op i oktober, efter at der kom afklaring om bøderne i hvidvasksagen. Eksperter frygter dog, at det ikke nødvendigvis betyder, at 2022s nedtur er slut.

(side 41)

DANMARK HAR SIKRET SIG GAS FRA NORGE - MEN DEN KAN STADIG BLIVE DYR

Ørsted indgik i torsdags en aftale med den norske energikoncern Equinor, der gør det muligt at få leveret gas fra Norge gennem den nye Baltic Pipe-rørledning.

(side 43)

.\\˙ MarketWire