Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens aviser med Mærsk, Vestas og C25

28/11 06:32

BØRSEN

DANSKE ELITEAKTIERS OPTUR GIVER PANDERYNKER HOS AKTIECHEFER

C25-indekset er på to måneder steget 18 pct. Opturen vækker skepsis hos Sydbank, mens aktiechef ser aktierne holde stand frem til årsskiftet. (Forside, side 22)

RENTE OG RETSOPGØR UDLØSER DILEMMA OM SWAPGÆLD

Retssager trækker ud, så andelsboligforeninger risikerer at få en forkert pris, hvis de indfrier deres swap nu. (Side 2)

FIRMAER HAR BRUG FOR LIKVIDITET - SÆLGER FAKTURAER FOR MILLIARDER

Danske virksomheder ventes at videresælge og belåne fakturaer for mere end 200 mia. kr. i 2022 i et forsøg på at optimere likviditeten. (Side 6-7)

DETAILSALG DYKKEDE I OKTOBER: FORBRUGERNES TILLID ER I BUND

Danskerne har været mere tilbageholdende med at svinge dankortet i landets detailbutikker i oktober., (Side 8)

MÆRSK KLAR TIL RUSLAND-EXIT EFTER JURIDISK LIMBO

Shippinggiganten Mærsk har flere gange mødt en juridisk sanktionsmur i forsøget på at forlade Rusland. (Side 10)

HANDELSBANKEN-UDBRYDERE FYRER EFTER GYLDEN PERIODE

Ejerne af HCN Partners, der tidligere var Handelsbankens M&A-afdeling, vil ikke sige ret meget om den nuværende situation. (Side 16)

UDSIGT TIL MASSIV OPTUR FOR HÅRDT RAMTE BIOTEKFIRMAER

Flere danske biotekselskaber er skyggen af sig selv efter børsnotering i USA, men finanshuse spår mangedobling af værdien. (Side 18)

BERLINGSKE BUSINESS

GODT NYT FOR INFLATIONEN

En række økonomer mener, at inflationen falder. Men selvom det peger den rigtige vej, fremhæver de samtidigt, at en række faktorer kan bremse faldet. Stigende priser på dagligvarer og energi samt højere lønninger kan ændre billedet. (Forside, side 4-5)

NU KOMMER DER FULD MOBILADGANG I FLYET

EU gør klar til at sikre de nødvendige radiofrekvenser, så man kan bruge sin smartphone i flyet, præcis som man ville gøre det på Jorden. (Side 9)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

FRAGTPRISER STYRTDYKKER PÅ DET VÆRST TÆNKELIGE TIDSPUNKT FOR MÆRSK

Det er slut med de skyhøje spotpriser på fragt. Det presser Mærsk og andre containerrederier op til genforhandlingen af kontrakter. (Forside, side 6-7)

STORBANKER: VI HAR ENDNU IKKE SET SLUTNINGEN PÅ AKTIERNES NEDTUR

Verdens største investorer leder febrilsk efter tegn på, om aktiemarkedet har fundet en bund, eller om den seneste måneds gevinster vil forsvinde igen. (Side 12)

STOR PRISSTIGNING SKAL GØRE VESTAS PROFITABEL IGEN

Både energiknaphed og grøn omstilling peger på flere vindmøller. Men efterspørgslen har været beskeden og priserne for lave til, at producenterne kan få en forretning ud af det. Vestas har reageret med en stor prisforhøjelse, og de kommende kvartaler vil vise, om det løser problemet. (Side 14-15)

.\\˙ MarketWire