Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Norden løfter for sjette gang forventningerne til året - NY2

23/12 08:26

Det danske rederi Norden opjusterer kort før årets afslutningen endnu engang forventningerne til 2022.

Norden venter nu en indtjening på mellem 730-780 mio. dollar, hvilket er omkring 5,1-5,5 mia. kr., mod tidligere 650-730 mio. dollar.

Det fremgår af en meddelelse fredag.

Det skyldes primært en stærkere end ventet operationel performance i forretningsenheden Freight Services & Trading for både tørlast- og tankskibe.

Forventningerne er også øget i Assets & Logistics, hvor Norden har realiseret yderligere indtjening ved at sælge samt lease skibe ud fra porteføljen af ejede og leasede skibe, skriver selskabet.

Det er sjette gang i år, at rederiet løfter forventningerne.

- Norden forsætter med at skabe værdi i et svækket tørlastmarked og et solidt produkttankmarked på baggrund af stærk operationel performance i begge segmenter. Herudover muliggør vores asset trading tilgang, at vi kan realisere yderligere markedsværdi fra vores flåde af ejede og leasede skibe, siger topchef Jan Rindbo i meddelelsen.

Aktien faldt torsdag 0,5 pct. til 416,20 kr., men er siden årets start steget 150 pct. Det gør den til den næstmest stigende aktie på det danske aktiemarked i år.

.\\˙ MarketWire