Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

FLSmidth brager i vejret under kapitalmarkedsdag

18/1 12:32

Investorerne sværmer om FLSmidth-aktien onsdag middag, hvor ledelsen holder kapitalmarkedsdag for analytikere og store investorer.

Ved 12.30-tiden stiger FLSmidth 5,5 pct. til 281,90 kr.

Opturen følger en ellers negativ udvikling fra morgenstunden, hvor aktien var nede at skrabe i kurs 260,40 kr., efter at FLSmidth havde offentliggjort foreløbige regnskabstal for 2022, forventninger til 2023 og langsigtede finansielle mål.

Og det er ifølge en handler, MarketWire har talt med, netop kommentarer om de langsigtede mål, der kan have medvirket til at vende kursudviklingen til det positive.

På kapitalmarkedsdagen har ingeniørkoncernens topchef, Mikko Keto, således signaleret stor tiltro til, at 2026-målet om en EBITA-margin på 13-15 pct. i Mining og omkring 8 pct. i Cement vil blive nået.

- Vi ved, hvordan vi skal nå det - og det er uafhængigt af volumen, at vi når 8 pct. i Cement, lød det blandt andet fra Mikko Keto.

.\\˙ MarketWire