Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Lundbeck/Sydbank: Toppen af prognosen er inden for rækkevidde

13/2 10:07

Sydbank holder fast i anbefalingen "køb" af Lundbeck oven på medicinalkoncernens årsregnskab, der ifølge banken indeholdt opmuntrende finansielle mål på mellemlangt sigt.

Prognosen for 2023 om en omsætning på 19,4-20 mia. kr. og et EBITDA-overskud på 4,8-5,2 mia. kr. er til gengæld en smule lavere end konsensus på henholdsvis 20.045 mio. kr. og 5347 mio. kr. Men Lundbeck bør kunne nærme sig, mener Sydbank.

- Vi ser gode muligheder for, at Lundbeck indfrier den øvre ende af 2023-prognosen. De finansielle målsætninger afspejler desuden i vores optik selskabets tro på væksten i de kommende år. Endelig kan investorerne se frem til et spændende nyhedsflow fra pipelinen, skriver Sydbank-analytiker Søren Løntoft Hansen i et notat.

Lundbeck annoncerede i årsregnskabet også finansielle mål på mellemlangt sigt om midt encifret årlig vækst i perioden og en EBITDA-margin på 30-32 pct. for den nuværende forretning. Dette er på linje med analytikerkorpsets forventninger.

.\\˙ MarketWire