Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Novo Nordisk bliver udelukket fra britisk brancheforening

17/3 12:47

Novo Nordisk har forbrudt sig mod reglerne i den britiske brancheforening ABPI, og derfor er det danske medicinalselskab blevet suspenderet som medlem.

Det skriver mediet Medwatch.

Suspenderingen skaber ærgrelse hos Novo, der tager afgørelsen "meget alvorligt".

- Selv om vi er ærgerlige over ABPI’s beslutning, tager vi naturligvis afgørelsen meget alvorligt, og vi vil fortsat have fuld fokus på at overholde reglerne i ABPI’s adfærdskodeks og leve op til de etiske standarder, der kræves af medicinalindustrien. Vi gennemgår løbende alle aktiviteter for at sikre, at vi lever op til vores høje standarder for lovoverholdelse, lyder det i et skriftligt svar fra Novo Nordisk til MedWatch.

Ifølge ABPI har Novo Nordisk gjort sig skyldige i "seriøse overtrædelser" af den britiske medicalbranches adfærdskodeks ved at reklamere for selskabets fedmemidler på Linkedin.

Sagen har også fået konsekvenser for Novo Nordisks britiske landechef, Pinder Sahota, der i forbindelse med sagen er trådt tilbage som præsident for ABPI.

Suspensionen varer to år.

Link til originalartikel (for abonnenter): https://medwatch.dk/Medicinal___Biotek/article15360871.ece

.\\˙ MarketWire