Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

DNB venter større driftsindtjening hos Rockwool og løfter anbefalingen

21/3 08:16

DNB ser Rockwools egne forventninger som alt for forsigtige. Det har fået banken til at hæve sin anbefaling af aktien, og samtidig skrues kursmålet op.

Anbefalingen for aktien i Rockwool løftes til "køb" fra "hold", samtidig med at DNB sætter kursmålet op til 1875 kr. fra 1740 kr.

Det fremgår af et analysenotat fra banken.

Opjusteringen begrundes af DNB med, at Rockwools EBIT-margin sandsynligvis bliver udvidet mere end de udsendte forventninger. Det - mener banken - vil ske som følge af givne faldende energipriser, en stærk effekt af prisfastsættelse fra 2022 og begrænset prispres uden for branchen af nybyggeri.

DNB har hævet sine forventninger til driftsresultatet, EBIT, i 2023-205 med 12 pct. og venter nu en EBIT-margin på 10,9 pct. i 2023. Selskabets egen forventning ligger i niveauet 8-10 pct.

DNB mener, at værdiansættelsen er attraktiv givet en mere positiv forventning til indtjeningen i 2023 samt en styrkelse af det langsigtede potentiale.

Rockwools B-aktie faldt 0,6 pct. til 1575 kr. mandag.

.\\˙ MarketWire