Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bankchefer på Wall Street forsøger at finde ny plan for First Republic

21/3 09:32

Wall Street-bankernes topchefer arbejder på en ny plan for First Republic Bank, efter at sidste uges livline på 30 mia. dollar ikke formåede at stoppe det kraftige udsalg af bankens aktier.

Det skriver Financial Times.

First Republic aktien dykkede mandag med hele 47 pct. på trods af et forsøg fra 11 banker på at stabilisere ved at indsætte 30 mia. dollar i banken. Aktien i banken er faldet med næsten 90 pct. denne måned.

Det har medført, at Jamie Dimon, der er topchef i USA's største bank, JPMorgan Chase, som ledte forhandlingerne om milliardindskuddet i sidste uge, nu undersøger andre muligheder for at støtte First Republic Bank. En mulighed er at konvertere hele eller dele af indskuddet til ansvarlig kapital, skriver Financial Times.

Det fortsatte fald i First Republic aktien mandag skete, efter at bankens kreditvurdering blev skåret for anden gang på en uge, som følge af at kunderne i banken har trukket omkring 70 mia. dollar i indskud ud, viser tal ifølge Wall Street Journal.

Det amerikanske aktiemarked endte en smule højere mandag, efter at Credit Suisse-opkøbet fra UBS viste, at de europæiske myndigheder handlede hurtigt for at undgå en global afsmittende effekt.

De amerikanske myndigheder arbejdede ligeledes over weekenden på at berolige bekymringerne for de lokale bankers tilstand ved at sige, at den hurtige udstrømning af kapital i bankerne er faldende.

.\\˙ MarketWire