Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tirsdagens aviser med Danske Bank, Novo Nordisk og Danish Agro

28/3 06:32

BØRSEN

BAGLAND KRITISERER TOPCHEFERS HÅNDTERING AF BONUSSAG

I energiselskaberne Andel og NRGi er der stor intern debat i repræsentantskabet om de trecifrede millionbonusser, der har ført til suspendering af tre nøglemedarbejdere. Repræsentantskabsmedlemmer i Andel og NRGi er ikke tilfredse med topledelsens forklaring og kræver en udførlig redegørelse for, hvordan de tre ansatte kunne skaffe sig så store bonusaftaler uden loft. (Forside, side 6-7)

INVESTORERNE SØGER LY I DEFENSIVE AKTIER MENS BANKUROEN HERSKER

Aktieinvestorer smider som konsekvens af den finansielle uro og store usikkerhed på markederne de defensive C25-aktier i indkøbskurve. (Side 4)

LANDBRUGSSELSKABET DANISH AGRO OPGIVER KINA OG RUSLAND

Danish Agro har købt majoritet i produktion af foderblandinger og fodertilsætning i Paraguay og Brasilien. (Side 10)

USA’S TIKTOK SAG VISER DEN NYE GEOPOLITISKE VERDEN

Da Tiktoks topchef, Shou Zi Chew, mødte op i USA’s kongres, gav det et lærerigt indblik i konflikten mellem USA og Kina. Uanset hvad han sagde, nægtede de amerikanske politikere at tro på ham. (Side 12-13)

NOVO NORDISKS DRØM OM AT ERSTATTE INJEKTION MED PILLER ER TÆT PÅ AT GÅ I OPFYLDELSE

Novo Nordisk nærmer sig fuld plade på vigtigt vækstområde. En bred portefølje kan blive en væsentlig konkurrencefaktor i det hastigt voksende marked for glp-1-medicin. (Side 14)

LEGO-PENGETANK KØBER DANSK TEKNOLOGIVIRKSOMHED

Teknologivirksomheden PR Electronics er blevet opkøbt for 2 mia. kr. af Kirk Kapital og Agic Capital. (Side 15)

DANSKE BANK VENTER FLERE PENGE PÅ OPSPARINGSKONTI

Danske Bank forventer, at stadigt flere kunder vil flytte indlån til opsparingskonti for at få en højere rente. (Siode 19)

BERLINGSKE BUSINESS

NY WWF-FORMAND FRA VELUX-DYNASTIET VIL INDDRAGE ERHVERVSLIVET

Verden står over for en naturkrise uden fortilfælde i menneskets historie. Mads Kann-Rasmussen, arving i en af landets rigeste familier, vil som ny formand for Verdensnaturfonden, WWF, forsøge at få erhvervslivet med til at løse krisen. (Side 2)

GOOGLE OPTRAPPER KAMPEN OM CHATROBOTTER MOD ÆRKERIVALEN

Chatrobotten Bard, som ikke fik en heldig premiere, kan nu bruges af flere, men adgangen er fortsat begrænset, og der er ingen garanti for fuldt ud korrekte svar. (Side 8)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

ELSELSKAB KAN BLIVE TVUNGET TIL AT BETALE MEGA-BONUSSER

Bestyrelsen i elselselskabet Energi Danmark var så længe om at reagere og afvise gigantiske bonusser til medarbejdere, at løbet kan være kørt. Det vurderer flere juridiske eksperter. (Forside, side 6-7)

BANKER RISIKERER POLITIANMELDELSE FOR BRUD PÅ SANKTIONER MOD RUSLAND

Bankerne har igen fået en ufrivillig kontrolopgave. Denne gang gælder det kontrol af kunder, der bryder sanktionsreglerne mod Rusland. (Side 2)

LANDBRUGSKONCERN RYKKER IND I BRASILIEN

Med købet af fabrikker i Brasilien og Paraguay tager Danish Agro nu et strategisk skridt ind på de store vækstmarkeder i Sydamerika. (Side 8)

KIRK KAPITAL KØBER PR ELECTRONICS SAMMEN MED AGIC CAPITAL

Investeringsselskabet Kirk Kapital og kapitalfonden AGIC Capital har sammen købt den danske teknologivirksomhed PR Electronics. (Side 9)

UENIGHED OM HVOR TÆT VI ER PÅ FINANSKRISE 2.0

Mens cheføkonomen i den pressede italienske storbank Unicredit, Erik Fossing Nielsen, kræver øjeblikkelig handling for at undgå en ny finanskrise, mener professor Jesper Rangvid endnu ikke, at situationen er akut. (Side 10)

FORÅRET ER PÅ VEJ I KINAS ØKONOMI

Sidste år bød på en forsinket covid-19-relateret istid i Kinas økonomi, men nu folder flere positive udviklinger sig ud, og et økonomisk forår er på vej. (Side 14)

.\\˙ MarketWire