Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tirsdagens aviser med Novo Nordisk, Bavarian og Energi Danmark

4/4 06:32

BØRSEN

DYRERE OLIE GIVER INVESTORER NY GRUND TIL BEKYMRING

Opec+ sænker overraskende olieproduktionen, og det giver grund til ny bekymring for inflationen og recessionsrisiko. (Forside, side 6-8)

ILLUM TABER IGEN TOCIFRET MILLIONBELØB

Tabene har været enorme, siden Illum fik nye ejere i 2013. Det seneste år var igen med underskud. (Side 2)

M&A-VINDUE FÅR EJERE TIL AT SÆTTE FIRMAER TIL SALG

Ejere udnytter et pludseligt opstået M&A-vindue. Finansiering er blevet lettere, og købere og sælgere nærmer sig hinanden, lyder det. (Side 4)

EUROPAS BANKTILSYN ER PARAT TIL INDGREB

Helt uventet krakkede to større amerikanske banker for mindre end en måned siden, og den næststørste bank i Schweiz blev tvangssolgt til sin rival. Hvad betyder det for Europas banker? (Side 10-11)

ATP STRAMMER SIT GREB OM BONUSORDNING I BAVARIAN NORDIC

Storaktionær vil bremse Bavarian Nordics brug af warrants, der siden 2020 er steget med 71 pct. (Side 12)

BERLINGSKE BUSINESS

DANSKE MEDICINALFIRMAER REDDER FORTSAT RUSSISKE LIV

Trods dansk våbenhjælp til Ukraine og den ukrainske regerings ønske om, at udenlandske medicinalselskaber dropper Rusland, fortsætter den danske medicinalindustri sine leverancer til Rusland. De føler sig forpligtede overfor de russiske patienter, der har brug for deres medicin. (Forside, side 4-5)

NOVO NORDISK ATTER UDFORDRET PÅ ETIKKEN I STORBRITANNIEN

Det danske medicinalflagskib Novo Nordisk har endnu engang fået ørerne i maskinen i Storbritannien i bestræbelserne på at sælge gigantens populære slankemedicin. (Side 5)

OLIECHOK PUSTER LIV I INFLATIONSFRYGTEN

Inflationen var endelig på vej ned, men nu har OPEC+ pustet til frygten for, at forbrugerpriserne kommer til at forblive høje i endnu længere tid. Det skubber renterne op. (Side 9)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

ENERGISELSKAB UNDERSØGES FOR MANIPULATION AF STRØMPRISER

Det skandaleramte Energi Danmark er kommet i myndighedernes søgelys og granskes for markedsmanipulation og insiderhandel. Energi Danmark valgte mandag at opsige tre medarbejdere, der har optjent bonusser på hver 250-300 mio. kr. under energikrisen i 2022. (Forside, side 6-7)

DANSK REALLØN ER I BEDRING

Reallønnen er steget det seneste kvartal, lyder det fra Danske Bank. Den ligger dog fortsat markant under niveauet fra i fjor. (Side 2)

ILLUM KÆMPER STADIG MED MILLIONUNDERSKUD TRODS ØGET SALG

Stormagasinet Illum ruller videre med en strategi om at fokusere på luksusmode. Butikssalget voksede med 200 mio. kr. i fjor. (Side 8)

.\\˙ MarketWire