Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Torsdagens aviser med Novo Nordisk, Novozymes og Landbobanken

27/4 06:22

BØRSEN

NOVO KALDER FORSLAG FRA EU FOR EKLATANT SELVMÅL

Et EU-forslag om reduceret databeskyttelse skubber lægemiddelvirksomheder mod USA, siger Novo Nordisks topchef. (Forside, side 2)

GIGANTHANDEL GIVER NORLYS FULD PLADE PÅ TELE

Overtagelsen af Telia Danmark gør Norlys til en sværvægter på det danske telemarked. (Side 8)

DANSK SOLCELLERAKET FORVENTER AT TABE FART I 2023

Siden 2018 har energiselskabet Better Energy næsten seksdoblet omsætningen til 2,9 mia. kr. Men i 2023 aftager væksten, lyder det. (Side 10)

EU VIL HJÆLPE LANDE MED KÆMPEGÆLD

Med et i spænding ventet forslag til revision af EU’s budgetregler lægger Kommissionen op til at lempe kravene til de mest gældsplagede. (Side 11)

GÆLD I FLYVELEDERSELSKAB ER EKSPLODERET PÅ TRE ÅR

Statens selskab med monopol på at styre flytrafikken over Danmark, Naviair, har øget selskabets gæld eksplosivt på ganske få år. I dag har Naviair en rentebærende gæld på 940 mio. kr. mod blot 200 mio. kr. i 2019. (Side 20)

MILLIONVÆRDIER I KULDSEJLET BØRSKANDIDAT ER UDEN REALITET

Investorer advarede om tvivlsomme millionværdier i børskandidaten Meews regnskaber. Nu bekræfter kurator i konkursboet, at de er uden realitet. (Side 22-23)

GODE TAKTER I NOVOZYMES SALG – BIOENERGI VOKSEDE 28 PCT.

Recessionsfrygt er ikke højt på agendaen hos Novozymes, hvor der investeres langsigtet og ikke på baggrund af kvartalernes udsving. (Side 24)

BERLINGSKE BUSINESS

NY SPECIALENHED I DANSK POLITI SKÆRPER KURS MOD SVINDLERE

Politiets nyoprettede National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK), der afløste Bagmandspolitiet, kører det tungere skyts i stilling i efterforskning af sager om alvorlig økonomisk kriminalitet. Forsvarsadvokater er skeptiske. (Forside, side 6-7)

NORLYS’ OPKØB AF TELIA ER ALVORLIG UDFORDRING FOR TDC

Den jyske energikoncern går efter at blive storleverandør af forbindelser og strøm til Danmark og får nu en base i København. (Side 4)

LÆGERS BRUG AF NOVOS SLANKEMIDDEL UNDER LUP EFTER FRYGT FOR UNØDIG RISKO

Ifølge sundhedsministeren holder danske styrelser et skarpt øje med lægerne praksis vedrørende brug af Novo Nordisks nye slankemiddel. (Side 8-9)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

DANSKE VIRKSOMHEDER ER LANG FRA KLAR TIL TSUNAMI AF NYE GRØNNE KRAV

Langt de færreste virksomheder er klar til at leve op til nye, komplekse rapporteringskrav til bæredygtighed. Kun omkring 6 pct. af virksomhederne oplyser i dag i vidt omfang deres kunder og samarbejdspartnere om, hvordan de påvirker samfundet i forhold til klima, social ansvarlighed og god ledelsesskik. (Forside, side 8-9)

NOVOZYMES HAR RAMT EN GRØN GULDÅRE

Novozymes vokser langt hurtigere end ventet, og det er grønt brændstof, der driver vækstmotoren. Der er tilmed tegn på, at kunderne nu endelig er ved at være klar til et produkt, som Novozymes har haft på hylderne i årtier. (Side 14)

LANDBOBANKDIREKTØR JUBLER OVER FREMGANG PÅ NÆSTEN 200 MIO. KR.

For første gang siden 2008 er bankernes indtjeningsmotor fra kerneforretningen tilbage, konstaterer topchef John Fisker fra Ringkjøbing Landbobank. (Side 16)

.\\˙ MarketWire