Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Storbanker byder på kriseramt amerikansk bank

1/5 07:38

Mindst tre amerikanske banker har lagt bud på hele eller dele af den økonomisk trængte regionalbank, First Republic Bank.

Det erfarer Financial Times.

Ifølge finansavisens kilder har myndighederne, der er repræsenteret ved indskydernes garantifond, Federal Deposit Insurance Corporation, modtaget bud fra JPMorgan Chase, PNC og Citizens.

I løbet af søndagen skal myndighederne desuden have forsøgt at få bankerne til at tilpasse deres bud og komme med yderligere detaljer som led i myndighedernes arbejde med at sammenligne de komplekse tilbud, oplyser et par anonyme kilder.

Kilder fortæller desuden, at myndighederne er fast besluttede på at afslutte salgsprocessen, inden markederne åbner mandag morgen amerikansk tid.

I fredagens ordinære handel styrtdykkede First Republic Bank med over 43 pct., og den er nede med hele 98 pct. siden starten af marts, hvor der opstod uro om regionalbankerne, og tre banker, blandt andet Silicon Valley Bank, efterfølgende kollapsede.

I starten af sidste uge meddelte First Republic, at den havde mistet bankindskud for 100 mia. dollar i første kvartal.

Ifølge Financial Times bad myndighederne onsdag i alt et dusin banker om at fortælle, hvad de i givet fald ville betale for First Republic, og hvor store tab myndighederne må absorbere for at få handelen kørt igennem.

Og fredag vendte myndighederne tilbage til en række banker og tilbød dem et mere detaljeret indblik i banken.

Link til originalartikel: https://www.ft.com/content/f928330f-0e6f-4ab1-be14-25b7dbc9e3b8

.\\˙ MarketWire