Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Netcompany leverer godkendt regnskab vurderer analytiker

4/5 09:09

Netcompanys har leveret et godkendt regnskab for første kvartal, hvor omsætningen er landet som ventet og driftsindtjeningen på EBITDA-niveau er 3 pct. bedre end ventet.

Det skriver Jyske Banks senioranalytiker Anders Haulund Vollesen efter Netcompanys regnskab for første kvartal.

Omsætningsvæksten i den originale kerneforretning, Netcompany Core, der er uden opkøbte Intrasoft, blev lavere end Jyske Bank havde ventet, hvilket især skyldes en relativ svag udvikling i Danmark med en årlig vækst på 6,1 pct.

I Danmark er udviklingen drevet af en svag udvikling i privatsegmentet, der faldt med 3,2 pct., mens det offentlige segment voksede med 13,1 pct.

I Storbritannien har Netcompany leveret en i Jyske Banks optik pæn vækst på 22,9 pct. og i Norge har væksten været på 27,6 pct. drevet af igangsættelser af flere store projekter i erhvervssegmentet.

Også i Holland har væksten været over 20 pct., da vækstmomentum fra sidste år er fortsat ind i 2023.

I opkøbte Netcompany-Intrasoft landede indtægterne 10 pct. over Jyske Banks estimat., hvor der var medvind fra det offentlige segment og EU.

Driftsindtjeningen målt på EBITDA var 2,9 pct. bedre end ventet med en EBITDA-margin på 15,7 pct., hvor margin for kerneforretningen ligger 1 pct.point under Jyske Banks estimat og for Intrasoft 1,1 pct.point højere.

Netcompany-aktien er torsdag kommet fra land med et fald på 2,2 pct. i 253 kr.


.\\˙ MarketWire