Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hollandske ABN Amro slår forventningerne på både top og bund

10/5 07:21

Den hollandske bankkoncern ABN Amro leverede over forventning i første kvartal - både når det kommer til indtægterne på toplinjen og overskuddet i den nedre del af resultatopgørelsen.

ABN Amro fik i januar, februar og marts nettorenteindtægter på samlet 1,62 mia. euro, mens analytikerne ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News havde ventet 1,49 mia. euro.

Det blev omsat til et overskud efter skat på 523 mio. euro - en god del over konsensus om 372,3 mio. euro blandt analytikerne.

En del af den positive overraskelse kan forklares med en stærk omkostningskontrol i banken, der i første kvartal havde 2,5 pct. lavere underliggende omkostninger, end tilfældet var det i fjerde kvartal sidste år.

Samtidig var nedskrivningsposten en positiv overraskelse, da der blev hensat 14 mio. euro til dårlige lån mod en forventning om 143 mio. euro blandt analytikerne.

.\\˙ MarketWire