Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Novo Nordisk studie med oral Semaglutid viser signifikant vægttab

22/5 16:28

Hovedoverskrifterne i Novo Nordisks fase 3a-forsøg med 50 mg oral Semaglutid viser signifikante vægttab over forsøgsperioden på 68 uger.

Novo Nordisk oplyser mandag eftermiddag, at studiet - Oasis 1 - har nået sit endemål ved at "demonstrere signifikant og overlegen vægttab på 68 uger med oral Semaglutid 50 mg sammenlignet med placebo."

Evalueringen af effekten af behandlingen viser blandt andet, at en person med en kropsvægt på 105,4 kilo behandlet med oral Semaglutid 50 mg i snit viste et vægttab på 17,4 pct. efter 68 uger sammenlignet med en reduktion på 1,8 pct. med placebo.

- Vi er meget tilfredse med det vægttab, som oral Semaglutid én gang dagligt viser ved fedme. Resultaterne viser et sammenligneligt vægttab som i STEP 1-studiet med injicerbart Semaglutid 2,4 mg markedsført som Wegovy, siger Martin Holst Lange, udviklingsdirektør hos Novo Nordisk, i en meddelelse.

Novo Nordisk venter fortsat at søge godkendelse hos myndighederne i USA og i EU i løbet af 2023.

- Den globale lancering er betinget af porteføljeprioriteringer og produktionskapacitet, oplyser Novo.

Aktien i Novo Nordisk stiger mandag eftermiddag 2,1 pct. til 1174,20 kr.

.\\˙ MarketWire