Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Best Buys aktie stiger på højere indtjening end ventet trods fald

25/5 13:44

Best Buys indtjening dykker, men lander over det ventede. Det bliver taget god imod af investorerne, der sender aktien op med 4,7 pct. i det amerikanske formarked.

Kæden, der blandt andet sælger elektronik og husholdningsapparater, har landet end indtjening per aktie på 1,15 dollar i årets første kvartal. Det skal ses i forhold til 1,57 dollar per aktie i samme periode året forinden, mens forventningen blandt analytikerne var 1,11 dollar per aktie.

- Forbrugerne er tydeligvis forsigtige og overvejer deres beslutninger, mens de fortsat kæmper med en høj inflation og lav forbrugertillid, siger topchef Corie Barry i forbindelse med regnskabet ifølge Bloomberg News.

Indtjeningen er hentet fra en omsætning på 9,47 mia. dollar i første kvartal, der er 11 pct. lavere end samme periode året før. Analytikerne havde estimeret en lidt højere omsætning på 9,54 mia. dollar.

I det igangværende andet kvartal venter Best Buy at se et fald i det sammenlignelige salg i niveauet minus 6 pct. til minus 8 pct., hvor analytikerne estimerer et fald på 5,4 pct.

.\\˙ MarketWire