Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Schweizisk bank skal betale milliardbeløb i erstatning

26/5 15:12

Credit Suisse kan tilføje endnu en juridisk sag til mappen, efter at selskabet er blevet pålagt at betale et trecifret millionbeløb til en milliardær.

Det skriver Bloomberg News fredag med henvisning til en afgørelse fra en retsinstans i Singapore.

Det er milliardæren og den tidligere georgiske premierminister Bidzina Ivanishvili, der har fået fastsat en erstatning på 926 millioner dollar. Det sker som konsekvens af, at trusten i Singapore ikke beskyttede sine aktiver, og dermed brød med sin pligt over for sagsøgerne, fremgår det af kendelsen.

Bidzina Ivanishvili forventer ifølge en talsperson, at Credit Suisse tager imod dommen og dermed et "endeligt ansvar for fejlene."

I en e-mail udtaler en talsperson for banken, at den på det kraftigste vil forfølge en appel.

- Den offentliggjorte dom i dag er forkert og udgør meget væsentlige juridiske problemer, fremgår det af e-mailen.

Erstatningsbeløbet er fratrukket fradrag fra tidligere forlig, og det vil blive yderligere revideret for at sikre, at der ikke sker en dobbelt inddrivelse.

Sidste år pålagde en domstol i Bermuda, at Credit Suisse skulle betale erstatning på 553 mio. dollar til selvsamme Bidzina Ivanishvili som følge af svigt fra Credit Suisse Life Bermuda, bankens lokale livsforsikringsafdeling, fremgår det af en artikel fra morningstar.dk.

.\\˙ MarketWire