Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Amerikansk onlinebilforhandler lægger an til yderligere kursfremgang

9/6 13:33

Den amerikanske onlineforhandler af brugte biler Carvana stiger yderligere 5,3 pct. i formarkedet fredag middag, efter at positive meldinger om resultatudviklingen i andet kvartal torsdag sendte aktien på himmelflugt med en stigning på 56 pct.

Selskabet ser i andet kvartal positive resultater af sine omkostningsbesparelser, der blandt andet har inkluderet fyring af 1500 medarbejdere.

- Vi har lavet en del aggressive beslutninger det seneste år. Jeg tror, at det er begyndt at vise sig i resultaterne, sagde topchef Ernest Garcia III ifølge Bloomberg News torsdag.

Carvana kom ikke med en prognose for nettoresultatet, men meddelte, at det justerede driftsresultat før af- og nedskrivninger ventes på 50 mio. dollar i perioden. Analytikerne havde til sammenligning regnet med et driftsunderskud på 3,6 mio. dollar.

Selskabets aktie er i år steget 411 pct. og lukkede i kurs 24,23 dollar torsdag. Det er dog langtfra topniveauet i oktober 2021, hvor aktien blev handlet i 370,10 dollar. Kigger man isoleret set på den periode, er aktien faldet 93,5 pct.

.\\˙ MarketWire