Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bava/Imvamune modtager 10-årig kontraktudvidelse


106210 ProInvestorNEWS 20/9 2022 08:48
0
Oversigt

Ny udvidelse af kontrakt med Public Health Agency of Canada på levering af IMVAMUNE til værdi af USD 234 mio. samt optioner på USD 180 mio. på yderligere leverancer inden for de næste 10 år

Hovedparten af doserne hørende til kontraktudvidelsen på USD 234 mio. vil blive leveret i 2023

Desuden er en flerårig kontrakt til en værdi af op til USD 20 mio. indgået med det canadiske forsvar, gældende indtil 2031

KØBENHAVN, Danmark, 20. september 2022 - Bavarian Nordic A/S (OMX: BAVA) meddelte i dag, at selskabets kontrakt med den canadiske sundhedsstyrelse, Public Health Agency of Canada (PHAC), om levering af IMVAMUNE® koppevaccine er blevet udvidet med en værdi af ca. USD 234 mio. samt USD 180 mio. i optioner, hvormed den samlede værdi af kontrakten på USD 56 mio. der blev tildelt i juni 2022 er blevet udvidet til op til USD 470 mio. Desuden har selskabet indgået en ny, flerårig kontrakt med det canadiske forsvar til en værdi af USD 2 mio. samt USD 18 mio. i optioner.

I henhold til aftalerne vil størstedelen af vaccinerne under den faste ordre blive leveret i 2023. Dertil kommer optioner på indkøb af yderligere doser indtil 2032 til en yderligere værdi af USD 198 mio.

Administrerende direktør i Bavarian Nordic, Paul Chaplin, udtaler: "Canada har med deres fremsyn og prioritering vist vejen til at opbygge et robust beredskab for deres befolkning. Som betroet leverandør af koppevacciner til de canadiske myndigheder siden 2008 er vi glade for at forlænge og udvide vores samarbejde for de næste 10 år, og dermed bidrage til at opretholde beredskabet for Canada til at reagere hurtigt på nødsituationer, såsom det aktuelle udbrud af abekopper."

Om koppe-/abekoppevaccinen
MVA-BN eller Modified Vaccinia Ankara-Bavarian Nordic (markedsført som IMVANEX® i Europa, JYNNEOS® i USA og IMVAMUNE® i Canada) er en ikke-replikerende koppevaccine udviklet i samarbejde med den amerikanske regering for at sikre levering af en koppevaccine til hele befolkningen, inklusive immunkompromitterede personer, som ikke anbefales vaccination med traditionelle replikerende koppevacciner. I tillæg til kopper er vaccinen godkendt til brug mod abekopper i USA, Canada og EU som den eneste vaccine, der har opnået denne til dato.

Bavarian Nordic har igangværende leveringskontrakter med USA og Canada og har leveret vaccinen til en række ikke-oplyste lande globalt som en del af deres nationale biologiske beredskaber. I de senere år er mindre mængder af vaccinen blevet leveret i forbindelse med sporadiske tilfælde af abekopper. I forbindelse med udbruddet af abekopper i 2022 har Bavarian Nordic samarbejdet med flere regeringer om at imødekomme efterspørgslen på vaccinen gennem en række leveringskontrakter og arbejder desuden på at sikre produktion af yderligere vacciner til at opfylde behovet på den mellemlange til lange bane.

Om Bavarian Nordic
Bavarian Nordic er et fuldt integreret vaccineselskab, der er fokuseret på udvikling, produktion og kommercialisering af livsvigtige vacciner. Vi er globalt førende inden for koppevacciner, og er mangeårig leverandør til den amerikanske regering af en ikke-replikerende koppevaccine, som er godkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder, også til beskyttelse mod abekopper. Vaccinen er desuden godkendt mod kopper og abekopper i Canada og som koppevaccine i Europa. Vores kommercielle produktportefølje består endvidere af markedsledende vacciner mod rabies og flåtbåren hjernebetændelse. Med udgangspunkt i vores virale vaccineplatform, MVA-BN®, har vi udviklet en bred portefølje af produktkandidater, der sigter mod at forbedre og beskytte liv ved at frigøre immunsystemets egne kræfter. Blandt andet har vi udviklet en ebolavaccine, der er licenseret til Janssen Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson. Vi er desuden engageret i udviklingen af en næstegenerations COVID-19 vaccine. For yderligere information besøg www.bavarian-nordic.com.

Udsagn om fremtiden
Denne meddelelse indeholder fremadrettede udsagn, som er forbundet med risici, usikkerheder og andre faktorer, hvoraf mange er uden for vores kontrol. Dette kan medføre, at faktiske resultater afviger væsentligt fra de resultater, som er omhandlet i ovennævnte fremadrettede udsagn. Fremadrettede udsagn omfatter udsagn vedrørende vores planer, mål, fremtidige begivenheder, præstation og/eller anden information, som ikke er historisk information. Alle fremadrettede udsagn skal udtrykkeligt vurderes i sammenhæng med de forbehold, der er taget eller henvist til i denne erklæring. Vi påtager os ingen forpligtelser til offentligt at opdatere eller revidere udsagn om fremtiden således, at disse afspejler efterfølgende begivenheder eller omstændigheder, undtagen i det omfang dette er foreskrevet ved lov.

Kontakt
Rolf Sass Sørensen, Vice President Investor Relations, Tlf. +45 61 77 47 43

Selskabsmeddelelse nr. 36 / 202220/9 2022 23:17 Cupcake 0106235Artikel i Børsen i morgen onsdag d. 21. sept
pdf22_09_21___Boersen___Canada_og_For..22/9 2022 14:31 Cupcake 0106297Artikel i Børsen d.d. vedr. boostere
pdf22_09_22___Boersen___Bava_Covid_bo..TRÅDOVERSIGT