Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Brain+ Kognitiv stimulations terapi mod demens og alzheimers


112423 ProInvestorNEWS 3/5 2023 18:43
3
Oversigt

Demens og alzheimers er en meget udbredt lidelse, og ifølge World Alzheimer Report anslår man, at antallet af personer med lidelsen vil vokse til ca. 75 millioner på verdensplan i 2030. Brain+ udvikler digital kognitiv stimulations terapi, også kaldet digital medicin, mod demens og alzheimers, og selskabets mission er at genoprette patienters uafhængighed og livskvalitet. Helge Larsen taler med Co-founder & CEO Kim Baden-Kristensen om deres produkter, business casen og det kommercielle gennembrud, selskabet arbejder hen mod.

I forbindelse med kommercialiseringen skal Brain+ hente ny kapital. Selskabet har allerede sikret 85% af de 15,7 mio., som aktieemissionen tegner sig for. Tegningsperioden løber fra 10.-25. maj. Du kan læse mere her https://www.brain-plus.com/investor/

Disclaimer: Brain+ har betalt ir-samarbejde med ProInvestor.com. Videoen er ikke en opfordring til køb eller salg af aktier i selskabet.





TRÅDOVERSIGT