Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Kancera AB - revolutionerende resultater forventes i sept då


114229 FFM 25/7 2023 11:09
Oversigt

Kancera AB udvikler en ny klasse af lægemidler mod inflammation og kræft, med fokus på at udvikle lægemiddelkandidater, der præcist kontrollerer immun- og kræftceller gennem det såkaldte fraktalkinsystem.
Dette er en ny klasse medikamenter til behandling af betændelse og kræft, har rapporteret prækliniske forskningsresultater, der viser interessante resultater (Fractalkine-blokkere har potentialet til at forstyrre kræftcellernes resistens over for kemoterapi og derved forbedre behandling af avanceret kræft såsom kræft i æggestokkene).
I en nyligt udgivet artikel i Journal of Clinical Medicine beskrives dette yderligere. Der forventes resultater snarest.
Dette er ikke en købsanbefaling, men en anbefaling om at se nærmere på denne aktie, som - hvis alt falder positivt ud inkl. helt/delvist salg af projektet - kan tilsige en 5-10 dobling af dagens aktiekurs.
Jeg er langsigtet aktionær i Kancera AB.



25/7 2023 11:16 ProInvestorNEWS 1114230



FFM...Jeg har lagt et link til dit indlæg i biotek-chatten.



TRÅDOVERSIGT