Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Værdien af nyheder fra børsselskaber


114424 AWIN 7/8 2023 13:38
2
Oversigt

Tesla er nok verdensmester i at få sit budskab så flot ud, at køberne står i kø for at købe produktet. Det har de været fra dag et, og er stadig det største el-bilmærke.
Jeg kunne ønske mig, at de mindre biotech og pharma selskaber jeg har aktier i, ville bruge langt flere kræfter på at udsende mere regelmæssige informationer omkring produktudvikling og markedstiltag. Her i 2023, hvor der virkelig har været gang i nyemissioner hos aktionærerne, synes det som om alle kræfter er brugt hertil. Hvis man virkelig vil have vores penge, skal infostrømmen op. Enkelte har slet ikke en abonnementservice for oplysninger til aktionærer og markedet. Alle børsnoterede selskaber har en bestyrelse, hvor man måske kunne have større forståelse af vigtigheden af at pleje aktionærerne, men også markedet med henblik på den kommercielle del.



7/8 2023 14:07 VærKritisk 3114426



God og klar kommunikation kan man aldrig få nok af. Det sagt, så tror jeg ikke på at "smart" kommunikation vil gøre ret meget ved aktiekurserne i mindre biotekselskaber. Biotek = videnskab, og her er det hårde facts og videnskabelige data der taler.

Hvis du sælger biler eller forbrugsgoder derimod, så kan du givet vinde meget mere ved en massiv og koordineret pressedækning, som ikke kun handler om at informere, men som mindst ligeså meget handler om at påvirke forbrugernes holdninger, vaner osv.



7/8 2023 14:30 AWIN 2114429



Helt korrekt VærKritisk, god og klar kommunikation er vigtigt hele vejen igennem, fra opstart over børsnotering til marked nogle år ude, og uden investorer til at løbe risikoen, er der intet håb om gennembrud.



TRÅDOVERSIGT