Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Danish Aerospace Company på himmelfart


114839 Match 21/8 2023 20:49
1
Oversigt

Fredag klokken 08.45 lokal tid -hvis alt går godt - rejser danske Andreas Mogensen op til den internationale rumstation for anden gang.

Og overskriften i debatindlægget skal tages helt bogstaveligt, for på kroppen har Andreas en helt ny type måleudstyr, som du kan læse mere om i artiklen på Videnskab.dk, som jeg lægger sidst i indlægget.

Det er ikke første gang, at selskabet har udstyr på ISS ude i rummet. Astronauterne har bl.a. brugt deres motionsredskaber. Selskabet er noteret på FirstNorth og har haft en skyggetilværelse indtil nu.

Jeg har langs ad vejen købt mindre portioner af aktien, og har bl.a. haft den pudsige oplevelse, at der en dag kun var en mindre post aktier til salg i første dybde. Ellers var der slet ingen aktier til salg. Der er dog kommet lidt mere gang i aktien, og idag, mandag den 21/8, steg aktien hen over dagen med 0,44 kr. eller knap 10%. Kursen endte på 5,10 kr.

Mit indlæg er som sædvanlig ikke en opfordring til køb af DAC.

Årsregnskab 2022 fortæller om en virksomhed i beskeden vækst. Omsætning på 23,2 mio. kr. EBITDA på 3,4 mio. kr. og et nettooverskud på 1,9 mio. kr. Dagens slutkurs giver en selskabsværdi på knap 56 mio. kr. Formuen er på 21,3 mio. kr. så det er ikke et FN selskab, der mangler likvider. Ingen gæld, så vidt jeg kan læse mig frem til.

Jeg vil vurdere, at såfremt DAC kan holde vækstsporet - og interessen for selskabet vokser - kunne der ligge mindre kursstigninger forude. DAC aflægger H1 regnskab den 28. august. Så må vi se, om væksten holder.

https://videnskab.dk/rummet/astronauter-skal-overvaages-med-dansk-udstyr/



TRÅDOVERSIGT