Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bitget henvisningskode i Danmark: [bet365] - Få 50% rabat på


121292 tuan9937 9/7 2024 03:49
Oversigt

Leder du efter henvisningskoden til Bitget? Den seneste for 2024 er "bet365". Ved at bruge denne kode kan nye brugere og handlende få 50% rabat på handelsgebyrer. Derudover kan de, der registrerer sig med kampagnekoden "bet365", modtage en eksklusiv kampagnebonus til en værdi af 1.530 USDT, inklusive en mysterieboks til en værdi af 500 USDT.

"bet365"-koden i Bitget-henvisningsprogrammet fungerer som en henvisningskode. Nye brugere vil modtage en permanent reduktion i handelsgebyrer samt 50% rabat på deres handler ved at indtaste denne kode. Desuden giver det at dele din henvisningskode med venner muligheden for at optjene en generøs 50% bonus.

Hvad er den bedste Bitget-henvisningskode for 2024?
Den stærkt anbefalede Bitget-henvisningskode er "bet365". Nye handlende, der bruger denne kode ved tilmelding, vil modtage en generøs bonus på 1.530 USDT, som inkluderer en mysterieboks til en værdi af 500 USDT og 50 % rabat på handelsgebyrer. At dele din kode med venner giver dig også chancen for at tjene en betydelig 50 % kommission. Dette giver dig mulighed for at modtage op til 1.530 USDT som en velkomstbelønning, hvilket forbedrer din handelsoplevelse med yderligere fordele, mens du opmuntrer andre til at deltage og tjene deres egne belønninger.

Hvordan bruger man Bitget-henvisningskoden?
Bitget-henvisningskoden "bet365" er tilgængelig for nye brugere og handlende, som endnu ikke har registreret sig på børsen. Desværre kan eksisterende kontoindehavere ikke bruge henvisningskoden. Bitget tilbyder dog flere andre måder at deltage i kampagner og tjene belønninger på. Sådan kan nye brugere anvende henvisningskoden:

Besøg Bitget og klik på knappen "Tilmeld".
Indtast dine nøjagtige brugeroplysninger, som vil blive verificeret for KYC- og AML-overholdelse.
Når du bliver bedt om det, skal du indtaste henvisningskoden "bet365".
Gennemfør registreringsprocessen og alle nødvendige bekræftelser.
Når betingelserne er opfyldt, vil du modtage velkomstbonussen med det samme.
Denne metode sikrer, at nye brugere nemt kan gennemføre registreringen og modtage en velkomstbonus efter at have opfyldt kravene.

Hvad er den anbefalede henvisningskode for Bitget?
Den anbefalede Bitget-henvisningskode er "bet365". Følg disse trin for at få 50 % rabat på dine Bitget-handelsgebyrer:

Registrer en ny konto hos Bitget.
Brug henvisningskoden "bet365" under registreringen.
Hvor meget er Bitget-henvisningsbonussen?
Inviter dine venner til at deltage i Bitget og del i henvisningsbelønningspuljen sammen! Hver ven, du inviterer, kan tjene op til $50, med en maksimal bonus på 1.530 USDT pr. bruger. Du og dine venner vil modtage handelsbonusser på $50 hver, når de opfylder alle krav.

Hvordan får man Bitget-bonussen?
Optjen daglige point og byt dem til USDT. Gennemfør udfordringer inden for syv dage for at låse op for alle belønninger. Tilmeld dig for at modtage en velkomstpakke til en værdi af 1.530 USDT. Indbetal mindst $50 for at optjene 200 point. Lav din første handel til en værdi af mindst $50 og optjen 500 point.

Anvendes handelskommissionsrabatter automatisk?
Absolut. Når du har registreret dig med henvisningskoden "bet365", vil 50% rabatten blive anvendt automatisk. Der er ikke behov for yderligere handling - du skal bare begynde at handle og nyde en permanent 10 % rabat på alle kommissioner.



TRÅDOVERSIGT