Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Så er det slut med at drive den af i NTR


30621 collersteen 22/6 2010 12:57
Oversigt

http://www.proinvestor.com/news/491970/NTR-Holding-koeber-Daniamant-Holding-AS
NTR Holding A/S køber via et nyetableret datterselskab NTR Invest A/S samtlige
aktier i Daniamant Holding A/S med de operative datterselskaber Daniamant ApS,
Danmark og Daniamant Ltd., England.


Så skete det langt om længe. Efter flere års taburetkløe har man endelige fået taget sig sammen til at spendere nogle af kontanterne. Det må siges at være en nichevirksomhed man har fået købt, men resultaterne ser alt andet lige nogenlunde ud. Man kan så altid være lidt på vagt, når sælgerne er den kapitalfond der "kun" har ejet virksomheden et par år.
Det virker lidt underligt at strikke en aktiebetaling på 50k stk aktier ind i aftalen. Det er jo kun sølle 2½ mio kr og er vel blot for syns skyld? hmmm

KLIP
Transaktionen
NTR Holding betaler via NTR Invest 111,4 mio.kr. for Daniamant Holding A/S. Købet finansieres ved sælgerkredit 27,5 mio.kr., ved overdragelse af 50.000 stk. B-aktier til kurs 51 i NTR Holding A/S, ved banklån 50 mio.kr. og ved 31,4 mio.kr. fra NTR Holding.
KLIP

Man må sige at verden er af lave, når man skal opleve dette.... hvad bliver det næste mon?
kursstigninger til genmab? eller aktietilbagekøb og annullering i Glunz & Jensen?

Jeg opgav selv at vente på noget fra bestyrelsen for snart 2år siden... Det var trist, da jeg alt for længe havde ventet med "skattefrie aktier" på at de skulle smide en ny aktivitet ind, som ville afføde vilde spekulative stigninger som vi så i andre aktier dengang, Bodilsen eksempelvis.



TRÅDOVERSIGT