Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

GF, nogen der skal med?


5116 DrueAgurken 19/3 2009 18:59
Oversigt

Jeg tænker om der er nogen der overvejer at deltage i BioPortos GF her den 1?
Hvis ja, kan vi så ikke benytte denne tråd til diskutere om der er nogen spørgsmål vi gerne vil have uddybet.

Jeg kunne personligt godt tænke mig at vide præcis hvad der menes med "overvejende sandsynligt" og "ikke overvejende sandsynligt" i advokatsprog når der tales om "retsagen". Er overvejende sandsynligt lig med 60 eller 80%?

Desuden vil jeg gerne høre hvad de har af planer i tilfælde af "Worst Case Scenario" og NGAL trækker ud for evigt, og de kun har resten af butikken at satse på?

Endvidere kunne det være rart at høre hvilken slags penge det er de snakke om når de siger at de vil modtage erstatning for eventuelt salg under retsagen hvis de vinder. Er det 8%, 50%, 100%, eller kommer det an på endnu en retsag?

Flere gode ideer?



19/3 2009 20:37 stengård 05128



jeg tror det vigtige at huske i relation til retssager er; at selv den bedts advokat kan tabe den mest oplagte sag - på en dårlig dag.... Det er en af grundene til at man kun mødes i retten som "last resort"...
Derfor får du også sjældent nogen til at skrive at noget er sikkert - for som alle ved - djævelen bor i detaljen.

Jeg er desværre selv forhindret lige præcis den dag af en begivenhed der ikke så let kan flyttes...
men mon ikke Kulsgård, Hegu, Collersteen og MammaMia og Ndrs og Sonku m.fl. vil dukke op - jeg er sikker på at der nok også vil være plads til Gobe og SL65AMG - så der kan være den fornødne kritiske distance :)

Jeg er spændt på hvad Marianne Nonboe kan bidrage med i bestyrelsen, Ejner Bech Jensen har jo p.g.a. Novozymes vækst i US ikke ressourcer mere til bestyrelsesarbejdet - men det må vel være en blåstempling at det er en anden direktør fra Novozymes der træder ind istedet..

Det eneste jeg ønsker mig fra BioP er en NGAL-aftale.... ihvertfald i første omgang



19/3 2009 20:39 UNIVERSALINV 05129



Hej

Jeg synes, at det er nogle relevante problemstillinger du rejser. Synes endvidere, at det er vigtigt at holde ledelsen op på alle deres udmeldinger omkring tidspunktet for indgåelse af en licensaftale og ikke mindst manglen på indgåelsen heraf.

Spørgsmål som desuden bør stilles:

1) Hvad er den nye tidshorisont for indgåelsen af en aftale? Skulle jo være sket her i første kvartal. Det vil de formentlig ikke svare på, men spørgsmålet bør stilles alligevel.

2) Jf. punkterne i indkaldelsen til generalforsamling, kunne det være interessant at vide, om der nu satses på en kapitaludvidelse frem for en licensaftale? :o)

3) Såfremt det ikke er muligt at indgå aftale i nærmeste fremtid, arbejdes der så på en alternativ plan. Eventuelt at indlede et samarbejde med et andet selskab, end dem der forhandles med i øjeblikket. Her kunne Roche mv. være interessant?

4) Selskabet har pt. en meget lav markedsværdi. Godt 100 mill. Hvordan stiller ledelsen sig over for et købsttilbud på hele selskabet, og har ledelsen dette med i sine løbende overvejelser?

5) Hvis det skjulte motiv i indkaldelsen til generalforsamling er en kapitaludvidelse. Vil der så være perspektiver i at gøre denne tilstrækkelig stor til, at der kan sættes egen produktion at NGAL i gang, i stedet for udelukkende at satse på licensaftaler, som tilsyneladende er ret komplicerede at nå i mål med.

De juridiske spørgsmål, du stiller skal selvfølgelig ligeledes indgå.

Jeg har desværre ikke mulighed for at deltage i GF



19/3 2009 21:11 Sonku 05134



God idé Drue.

Jeg er desværre forhindret af en rund fødselsdag, så i familiefredens navn o.s.v.

Der er jo stort set nævnt alt hvad der er vigtigt i de andre indlæg, jeg gjorde dog store øjne den anden dag, da jeg læste et indlæg fra Kulsggard på den anden kanal. Det ser da ikke så lidt interessant ud. Jeg bemærkede godt på BioP´s hjemmeside at der stod det ikke ændrede forventningerne til 2009, - men hvad fremover ? -
Har Kulsgaard ret, ligger der vel lidt og venter her :−)

Her er Kulsgaard´s indlæg, direkte saxet.......




7 millioner test a 100 kr = oms på 700 millioner kroner med en dækningsgrad jvf, sidste regnskab var det ikke 54% =378 mio.
skulle Bio porto så kun få 30% af markedet er det 113 mio i dæknings bidrag, vel og mærke på et elisa kit de markedsføres af selskabet selv.
Selskabet kunne også vælge at tage 500 kr pr test eller 1000 kr pr test, da testkittet "sparer" en efterfølgende Xigris behandling til ca 80.000 kr. !!!!!





19/3 2009 22:10 pumpa 05141



Jeg vil sige at potientialet i APC-PCI er ligeså stort som NGAL. Prisen på et APC-PCI kit til forskningsbrug er ca. 800 euro.

Jeg tror at vi inden sommerferien enten vil få en aftale eller et købstilbud på aktierne, hvis nogen byder kurs 10 taler vi knap 400 millioner, hvilket må anses for småpenge for de virksomheder der har vist interesse, og når man tænker på de æg Bioporto efterhånden har i kurven, for rørende billigt, men det er der jo meget der er i øjeblikket....



19/3 2009 23:44 stengård 05155



jeg tror ikke at man vil betale så meget for testkittet selv om det "sparer" en Xirgis behandling - bl.a. fordi man p.g.a. bivirkningerne af Xirgis-behandlingerne kun bruger Xirgis som sidste mulighed...

Retfærdigvis skal det siges - at netop Xirgis jo er ganske effektivt til behandling af sepsis ved ganske bestemte koncentrationer af protein C - men at det er i andre tilfælde er direkte skadeligt at giver Xirgis (det kan medføre hjerneblødninger med mere)... og at det derfor kun bruges i yderste konsekvens.

Derfor bruges Xirgis i virkeligheden langt mindre end et egentlig burde - fordi man er bange for at gøre ondt værre. Med korrekt anvendelse af testene kunne man opnå at Xirgis blev indsat - når det gør gavn. Det ville være til gavn for patienterne og EliLilly (og BioP) - en ægte win-win-win situation

stengård



20/3 2009 11:48 Blackstarr 05193



Jeg har hørt fra pålidilige kilder at de store drenge er begyndt at købe lidt op



20/3 2009 11:50 Kim 05194



Er det så " de store drenge " som handler gennem Nordea ??

Og i givet fald, hvem er så " de store drenge " ?? det kunne da være rart at vide lidt om :o)

Kim



23/3 2009 00:17 statsaut 05367



Der ligger da hver dag nogle halvstore poster på købssiden.. men ok.. har også set godt 300.000 aktier dukker op i slutauktionen... såååå :−)



TRÅDOVERSIGT