Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Så kommer gældssaneringen


53584 sober 28/2 2012 02:16
2
Oversigt

Min tidligere påstand om, at det stærkt statsstøttede liberale erhverv landbruget snart ville få den tredie gældssaneringsrunde siden vores indtræden i EF, viser sig nu at holde vand.

FS vil gældssanere 150 egne landbrugskunder, og derefter tilbyde samme mulighed til andre bankers landbrugskunder.

Ide: Stik slagterierne og mejerierne en stak milliarder hvert år ( f.eks. den nuværende SAMLEDE støtte til landbruget ) , lad dem købe billige landbrugsvarer på verdensmarkedet , som de så kan forarbejde og re-eksportere MED MEGET STOR FORTJENESTE, luk landbruget, red miljøet og indret stuehusene til ferieboliger, plejehjem for ekspolitikere eller behandlingshjem for unge weekendnarkomaner, netafhængige og investorer med obcesive Aktie disorder. Det blir stort , det her.



28/2 2012 10:54 vouskootia 053589



Den havde jeg ikke lige set komme - troede faktisk de ville lade dem gå ned (og var nok mest sundt) - beklager mit tidligere gæt.

http://www.dr.dk/Nyheder/Penge/2012/02/27/235800.htm

Vilkårene de gældssaneres på lyder lidt ala stavnsbinding for landmanden i resten af livet?
Og hjælpen er vel egentlig mest rettet til bankerne?

"Landbruget" er også en lidt bred betegnelse - det drejer sig om 150 landmænd der har købt på et forkert tidspunkt eller investeret alt alt for aggresivt.



TRÅDOVERSIGT