Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Meld jer ind i "Foreningen VESTAS Shareholders"


58990 RiisSo 8/7 2012 18:51
Oversigt

http://www.vestasshareholders.dk/page10.php

Mit navn er Søren Riis og er formand for nævnte forening.
Jeg ser rigtig meget VESTAS debat her i dette forum (som jeg mener skulle fortsætte for debat er godt).
De VESTAS interesserede her i dette Forum er enkelt personer der mangler et talerør overfor VESTAS og det mener jeg vores forening kan tilbyde jer at være. Prøv at besøge vores hjemmeside og se nærmere. Se vores vedtægter - og bliv medlem.
Med venlig hilsen



27/8 2012 09:44 BiopOrBust 060310



Hej Søren,

Jeg har fulgt lidt med i debatten jeres site, selv om man godt skal være hurtig for at læse de fleste indlæg inden de bliver slettet igen.

Jeg er mildest talt forundret over hvordan debatten bliver administreret, umiddelbart virker det som om alle indlæg der ikke passer Vagn 100% prompte bliver slettet.

Jeg kan dog forstå at man skal være registreret medlem for at kunne skrive i jeres forum, så selv om det ville være mere nærliggende at stille mine spørgsmål til dig der - så er det jo ikke en mulighed.

I al sin enkelhed er jeg interesseret i at vide om du stadig er formand for foreningen? (har ikke set nogen indlæg fra dig, bortset fra et par af de første).

Såfremt du stadig er formand, hvordan forholder du dig så til den (i mine øjne) meget lidt demokratiske måde forum bliver bestyret på?

I den bedste mening

BOB



27/8 2012 14:34 Insolvens 060311



Jeg ved ikke, om det er en form for delvis svar til dig BOB, men i hvert fald skriver webmasteren her om sletning af indlæg:

http://www.vestasshareholders.dk/page1.php?topic=81&category=3

Personligt synes jeg, at tonen og sprogbrugen er ganske hård.

Mvh.

Insolvens



27/8 2012 16:58 BiopOrBust 060316



Webmasteren er Vagns søn, så desværre hjælper det ikke så meget...



TRÅDOVERSIGT