Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Liqtech International Inc. en meget spændende aktie


63728 investor1989 28/1 2013 17:11
Oversigt

Et meget meget spændende selskab jeg selv følger meget tæt. De har planer om at komme væk fra OTC børsen og over på NASDAQ børsen. De blev for et stykke tid siden rykket op i den fineste del af OTC og fik derfra 6 måneders lock up på den børs før de kunne flytte. Den tid er ovre nu, og der kan dermed flyttes over. Problemet nu er at de skal bruge en Aktiekurs over kurs 3 før de kan komme på NASDAQ. Spørgsmålet er så, hvornår vi vil se en sådan Aktiekurs? Når først aktien kommer på NASDAQ kan det gå stærkt med udviklingen i markedværdien. Det store spørgsmål er jo hvad der skal trigge den til at gå over 3?

Aktien kan handles direkte igennem SAXO Bank. Bruger du en anden mægler er det bare at skrive eller ringe til dem, så køber de aktierne for dig. Gør du det den vej skal du dog nok købe for minimum 10.000 kr. pga. gebyrerne.

Ingen tvivl om at selskabet er voldsomt spændende. pt. har størstedelen af salget de sidste 3 år (som fra 2008-2011 har udviklet sig eksplosivt) været til bilindustrien med deres unikke partitkelfiltre til lastbiler og busser mv. Det er et område som er gået lidt i stå i 2012 hvorfor deres omsætning er faldet en del i 2012 (især Q2 og Q3) i forhold til 2011. Ledelsen selv forventer dog at dette vender.

Det klart mest interessante for Liqtech er jo at komme ind på nye markedsomåder. Der er kæmpe potentialer indenfor salg af membraner til såvel pharma, bioteck, fødevarer, drikkevands industrien mv. for ikke at glemme de store muligheder indenfor Olie & Gas samt vand fra skibe som du selv er inde på i dit indlæg. Alt i alt et voldsomt spændende lille selskab der kan komme til at tordne i vejret når først de rigtige muligheder kommer frem.

Den bliver her omtalt i millionærklubben: http://arkiv.radio24syv.dk/video/7568386/millionrklubben-0905

Der er herudover ved at blive indført en del lovforslag i USA omkring udstødning, bakterier, udledning af foruerning, rent drikkevand og andre spændende ting. Liqtechs unikke membraner ville kunne hjælpe med det meste.

Det har samarbejder med såvel Siemens som General Electric, BP, Shell etc. samt mange mange andre større firmaer. Det er et selskab som jeg føler mig overbevist om bliver opkøbt indenfor 2-3 år, da de simpelthen er et lille firma med et kæmpe potentiale.



TRÅDOVERSIGT