Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Det er det her det handler om. Kom så -!


6640 Sonku 1/4 2009 18:17
Oversigt

Fra BIOPORTO´s hp.


Det korte af det lange er, at markedspotentialet for NGAL er stort, og at de diagnostiske selskaber vil ind påmarkedet og at BioPortohar centrale rettigheder, som er essentielle for dem. Sådet er klart at vores højeste prioritet er NGAL..
Ud over test påde store maskiner er det diagnostiske marked begyndt at se mulighederne i anvendelse af BioPortosegenudviklede NGAL ELISA test. ELISA testen ventes især at kunne afsættes i områder hvor dyrt måleapparatur ikke er tilgængeligt, f.eks. i Kina og Indien. Samtidigt undersøger vi i BioPortomulighederne for at overføre NGAL testen til andre testformater. I 2008 har koncernen således suppleret porteføljen med udvikling af NGAL produkter til brug i prækliniske dyreforsøg i den farmaceutiske industri. Disse produkter ventes at generere et stigende salg og anvendelsen bidrager samtidig til yderligere accept af selve NGAL testen til human brug.
Vi måimidlertid ikke glemme at BioPortoer mere end NGAL. Selskabet har udviklet og markedsfører andre diagnostiske tests:
Et MBL ELISA til diagnosticering af mangler ved immunforsvaret,
Et Gc-globulinELISA til vurdering af leverskader og multiple traumer og senest er udviklet og lanceret
Et APC-PCI ELISA til udvælgelse af patienter til sepsisbehandling (blodforgiftning).
Hertil kommer rækken af antistoffer, herunder det nævnte GLP1 antistof, som har vist god salgsfremgang. Med denne portefølje ser vi positivt påfremtiden.


Jamen så ser vi også lyst på fremtiden

Sonku.



2/4 2009 02:22 malurt 06708



Og så handler det vel også om, at BioPorto har siddet med den NGAL metode i så mange år, at man skulle tro det var løgn.

Altså løgn, at den aldrig har givet en en krone i indtægt så revolutionerende som den er - metoden altså.

og pengekassen løber tom i slutningen af året.



2/4 2009 10:29 stengård 06716



det har du principielt ret i - men markedsværdien afspejler jo også i betydeligt omfang den vurdering



2/4 2009 13:15 malurt 06736



Gør den nu også det?
Såvidt jeg hurtigt kan se er markedsværdien godt 100 mio.
Til sammenligning er MV på TopoTarget ca. 170 mio; med et potentiale -hvis tingene lykkes - der er mange gange større end potentialet i BioPorto.
I Pharmexa er MV på 44 mio - om der er noget potentiale ved jeg jeg ikke.

For mere traditionelle industriselskaber er MV for Migatronic under 50 mio og for Glunz og Jensen er MV under 45 mio

I teorien kan du købe både Migatronic og Glunz og Jensen for prisen på BioPorto. Og endda have penge i overskud og ved kapitaltilpasning og frasalg i de 2 selskaber ville du iøvrigt hurtigt kunne få tilbagebetalt det meste af investeringen.



2/4 2009 22:28 stengård 06770



o så var det han sagde... jamen måske er der en årsa til ag GJ (ikke at forveksle med Galles & Jessen) og Micromarginaltronic biver værdisat så lavt :)
stengård



2/4 2009 15:49 Sonku 06742






TRÅDOVERSIGT