Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

"Raideren, traderen (robotdræberen) og jallakongen"


78352 Helge Larsen/PI-redaktør 25/10 2019 10:06
1
Oversigt

Fra mine muntre norske aktievenner på vores partnergruppe "Børsforum" i Norge. Lydkvaliteten er ikke den bedste. Den slags skal de nok blive bedre henad vejen.



Podcasten 'AksjeSladder' - første regulære episode:

Første regulære episode (etter vår test-introduksjonen) av vår podcast AksjeSladder med «raideren, traderen og jallakongen» er nå tilgjengelig på iTunes, Spotify og Soundcloud. Her diskuterer vi marked og enkeltaksjer på en uhøytidelig måte - alt mens vi hører varslinger når robot-dødaren handler. I denne episoden er vi bl.a. innom temaer som markedet generelt, Exit-serien på NRK, nye børsnoteringer, PGS, Norwegian, den ville historien om Opticom/Thin Film, traderens vs jallakongens favorittaksje kommende uke, algoritmehandel, Petronor, Noreco, Photocure, nullrente mm. Først i ettertid ble vi klar over litt skraping fra en mikrofon i starten av sendingen - det skal vi unngå neste gang. Liker du det du hører? Abonner på vår podcast på de ulike steder som nevnt ovenfor, gi oss god rating og del svært gjerne med venner rundt om på sosiale medier.

https://podcasts.apple.com/no/podcast/aksjesladder-episode-2/id1483894849?i=1000454826227&l=nb&fbclid=IwAR1VOvMjlNtHWyAlHxs6q97KjqKFO3LnwDjy6QS4EZaLh3bnrN83s0bVW0o



TRÅDOVERSIGT