Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Forventninger til BAC's Q1 earnings release


7891 loevquist 14/4 2009 21:52
0
Oversigt

Hey. Set i lyset af de amerikanske finansaktiers rally på baggrund af positive udmeldinger fra bl.a. Wells Fargo og Goldman Sachs, hvad kan vi så forvente fra Bank of America?

BAC er på under en måned steget 80%, hvilket er væsentlig højere end langt de fleste store amerikanske bankaktier. BAC er en gigant på markedet, så i lyset af sådan en stigning, er det oplagt at overveje, hvorvidt der egentlig er potentiale for yderligere stigninger.

Vi har på chatten diskuteret muligheden for, at BAC's eksponering mod Countrywide, som banken erhvervede i 2007-2008, kunne bidrage negativt til regnskabet.

BAC's CEO har fornyligt udtalt, at han forventer banken vil tjene 50 mia USD i år, og hvis det er tilfældet, er det meget muligt, at der er flere stigninger i vente. Tror man på det er det muligvis i dag man skal ind i aktien, da den finansielle sektor i dag ser ud til at være ramt af profittagning.



15/4 2009 14:56 MaaMoul 07988



Er det ikke først i 2011, de regner med den slags omsætning? Kan ikke huske hvor jeg så det, men er ret overbevist om, at det var det K. Lewis sagde.... noget i retningen af, at han ville trække sig tilbage når krisen var ovre, og BAC lavede 30-50 bio/mia. Ret mig hvis jeg tager fejl!


Det vigtigste er vel, at de slår estimatet, samt hvilken guidance de kommer med.

På Yahoo boardet, snakker mange desuden om en pre-anouncement resultat.



15/4 2009 15:10 MaaMoul 07989



Og så den her:

Alle bankerne står til at bestå stress-testen, men hvordan skal resultaterne for de enkelte banker formidles?

The Treasury Department and the Federal Reserve have asked banks not to discuss the exams publicly out of concern that information will trickle out inconsistently and create market chaos, a source familiar with the talks between the government and the banks told Reuters.

While all of the banks are expected to pass the tests, some are expected to be graded more highly than others, according to the paper.


http://www.reuters.com/article/topNews/idUSTRE53E0ZW20090415?f%20eedType=nl&feedName=usmorningdigest



TRÅDOVERSIGT