Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ny Hansa Biopharma Investor præsentation


91771 Pappano 9/3 2021 16:52
1
Oversigt

https://investors.hansabiopharma.com/English/events-and-presentations/presentations/default.aspx

Mon ikke Hansa Biopharma efterhånden har nået et bundniveau og skal opad om kort tid? Alt tyder på det. Har tabt ca. -36% siden nytår. Himmelråbende i forhold Hansa's spændende og interessante pipeline, som har været omtalt flere gange på ProInvestor!



9/3 2021 16:59 Aps invest 191772



Mon ikke snart shorterne er tilfredse og så småt begynder at tage en fin gevinst hjem?



9/3 2021 17:07 Pappano 091775



Enig. Kurs 200+ bør med stor sandsynlighed være indenfor rækkevidde i løbet af foråret.



9/3 2021 17:34 Pappano 091779



Havreholmens indlæg fra 16. februar 2021 på ProInvestor

1. Opstart salg af IDEFIRIX nyretransplantation - melding om første behandlet patient kan komme anytime. Man skal forstå at det er en helt ny type behandling og lægerne skal have god erfaring med brugen af IDEFIRIX inden det helt store salg går i gang. Data er outstanding med sænkning af IGG helt i bund efter et par timer. Nuværende behandlinger kan ikke få IGG helt ned og er besværlig proces og sænker kun i varierende niveauer hvorfor jeg ikke tror det er et spørgsmål om IDEFIRIX får succes men hvornår. Ift nuværende behandling så er der ikke nogen behandling for den gruppe af patienter Hansa har label på. Det er i levende donor der anvendes plasma på når der ikke er perfekt math, for at sænke igg, men det er stadig svært og giver lavere estimeret levetid for nyren.

2. Ny genterapi deal. Hvis den er i lighed med Sarepta-dealen vil det på sigt kunne indbringe ca. 3mia sek foruden IDEFIRIX salg og del i flere genterapier. CEO udtalte sidste år at der er dialog med en ganske bred vifte af førende spillere. Om der så er tale om 3, 5 eller 10 kan vi kun gætte på men mon ikke de lander en ny aftale indenfor en overkommelig fremtid.

3. Anti-GBM ansøgning/nyt studie. Det var meget flotte data. Så flotte at man kunne håbe på godkendelsesansøgning til trods for det meget lille studie men samtidigt er det en sjælden sygdom. Kun 1/3 kom tilbage i dialyse mod 2/3 ved standard og kun 1 død mod 3 ved standard.

4. SAREPTA studie opstart + milepælsbetaling.

5. Opstart studie USA - Nyre

6. Opstart 2. generation (NiceR).

7. AMR data. AMR rammer desværre 10-15% af de nyretransplanterede som gør at de mister nyren og skal tilbage i Dialyse. Der er desværre ej heller nogen gode behandlingsmuligheder i denne indikation og her kommer Imlifidase ind i billedet. Ligesom med godkendelsen på baggrund af fase 2 for sensitive patienter i nyretransplantation kunne man derfor håbe på en godkendelse her ved gode data som evt. kommer i 2022 og måske kan begynde salget allerede i 2023/2024.

8. GBS Data. En meget stor indikation indenfor auto-immune sygdomme

9. Opstart at studier i andre transplantationer. Nu hvor data er gode i nyre virker det formentlig præcis på samme måde i knoglemarv, hjerte og lunge.

Omend det bliver godt at komme igang med nyreindikationen synes jeg for mange er fokuseret på lancering i nyre og short term profitabilitet. Den helt store værdi for mig er dog flere genterapideals da hvis de er på linje med Sarepta-Dealen kan indbringe flere mia kr alene i milepæle og årligt flere mia kr i royalties/salg. Opstart af NiceR (2 generation) vil sikkert også skabe stor værdi samt udbredelse i anvendelse til andre transplantationer og auto immune sygdomme. Alle områder dvs. transplantation, auto immune sygdom og genterapi er der flotte data hvorfor det er sandsynligt vi vil se puslespillet blive større og større med flere og flere indikationer så Hansa kan vokse sig stor og stærk med IDEFIRIX.

Imo har vi at gøre med et selskab der kan blive bigpharma med børsværdi over 100 mia <. Gode data, dårlig eller ingen konkurrence samt en bred vifte af indikationer danner grundlaget. Disclaimer. Ejer aktier i selskabet

https://finans.dk/erhverv/ECE12272742/dansker-og-tidl..

Ovennævnte er mulige begivenheder indenfor 12-24 mdr. iflg. Havreholmen.



TRÅDOVERSIGT