Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

PI kontra EI....


9336 stengård 29/4 2009 13:02
Oversigt

ProInvestor har - iøvrigt helt rimeligt - gjort opmærksom på at indlæg der direkte reklamerer for en anden kanal vil blive slettet. Følger vi den til dørs skal vi jo nok også gribe i egen barm og lade være med at skrive reklame-indslag på EI.

Jeg har intet ønske om at se mine indlæg gengivet helt eller delvist derovre - at den simple grund at der så nærmest per automatik starter en nærmest pavlovsk reaktion fra enkelte -skribenter. Det fjerner fokus fra indholdet - og bliver til endnu en ørkesløs diskussion om min person. Lige præcis det er jo årsagen til at ProInvestor blev startet - for at holde indlægs-niveauet bare en anelse højere (og fnidderet mindre) - og indtil videre er det jo gået ganske godt på den front.

Der er sikkert rigtig mange brugere på EI der ikke endnu kender til PI's eksistens - og der er sikert rigtig mange der helt har opgivet at finde et site der giver bedre plads til den mere analytiske tilgang til aktier (som PI jo gør - bl.a. takket være no-tolerance-politikken). Dem skal vi selvfølgelig gerne have i tale - men jeg tror ikke at uhæmmet reklame for PI på EI er vejen frem - uanset med hvor gode intetioner det sker.

Prioinvestor har cirka 1.500 unikke brugere hver dag - det er utrolig godt gået på så kort tid. Jeg tror at større medieinteresse er på vej overfor PI (især vores mini Markus Schenkergberg (Aka) bader jo gerne i projektørlyset) - så mon ikke vi vil se en markant stigning i antal brugere organisk drevet

Jeg ved at hverken Fyrtårent, Mr. Buffet, Akademikeren, Troldmanden eller andre i den umiddelbare kreds omkring ProInvestors ejerskab (herunder mig selv) skriver på EI - så vi kan i et vist omfang melde "hus forbi" men det falder alligevel lidt tilbage på os - når der bliver citeret hele eller halve indlæg på EI.

Det er på den anden side klart - at vi skriver allesammen "con amore" og det jo da er sjovere jo flere der læser og forholder sig til det man skriver - men lad os få nye læsere/brugere/debattører ved fair fight

Jeg ved at der hos PI har den største respekt for EI - og at der ikke er nogen "ondt blod" - EI har bare valgt deres strategi baseret på annonceindtægter hvor PI har valgt deres baseret på content og netværk. De forskellige forretningsmodeller resulterer naturligvis i forskellig tilgangsvinkel til værdien af debatterne - og jeg synes da vi skal respektere herovre at EI virkeligt mener at ethvert indlæg er lige validt.

Jeg synes ikke vi skal lufttransportere klippefragmenter når vi residerer i transparente domiciler - så lad os holde lidt inde med skydningen på EI - det går jo ganske fint uden :)



29/4 2009 13:06 09338



well spoken sir....



29/4 2009 13:39 AktieWiki 09350



Helt og aldeles enig. Det virker luset og lavt at lave indlæg på EI med henvisning hertil, og specielt hvis man bare kopierer hele eller dele af andres indlæg.

Væksten skal nok komme til PI af sig selv, hvis sitet fortjener det - hvilket jeg tror det gør, da der er mange gode takter både på brugerfronten og indholdsmæssigt.



29/4 2009 13:47 stengård 09353



jeg ved godt at ingen gør det med dårlige hensigter... tværtimod - men der er sådan en rygmarvsreaktion fra lle os der selv har "nej tak til reklamer" på døren ...

Og iøvrigt er jeg enig i at PI gør det godt på egne betingelser. Version 2.0 komemr til at indeholde så mange nye muligheder at væksten bliver eksplosiv af sig selv - :)



TRÅDOVERSIGT